![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burna nokj,mmmmm
Bas mi e milo,
Veruvam si ispolnet i zadovolen...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Valerija bejb...abe epten sum zaljuben...nikogas vaka ne sum se cuvstvuval..duri i strav me faka...iskreno...daj mi nekoj sovet
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
drugovi i drugarice...mili moi forumadzii...jas se istusirav i sega povtorno palam kolata i idam nakaj ljubovta mi
![]() ![]() ![]() ...wehatever.... vi posakuvam prijaten vikend (na onie na koi denes im pocnuva)...ili prijaten prodolzen vikend (na onie na koi od vcea im e pocnat)... ...cao na site...diogen ve saka site ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
fala zaljuben za pozdravot... uf znam kako ti e
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еј,... јас сега гледам... фала диоген.... леле заљубен - изгубен....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
sto mu e ubavo
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
diogen e najdobar decko na forumov
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
potpisot ti e super misje
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Majka Tereza go kazala toa,
a go staviv za ater od Val, mnogu i se dopadna mislata
golem pozdrav do Val
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
dobro sega vazno e deka ti go upotrebuvas ona sto go kazala golemata majka Tereza
![]() |
|
![]() |
|
SKOPJANKATA,
e so ova ke dobijam mnogu poeni
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
kaj Stojan Trencevski javi se ke ti dodeli nagrada
![]() |
|
![]() |
|
najverojatno pretsedatelo na drustvoto se vika taka, go znam po faca ama ne i i meto,
neli toj bese novinar vo MTV porano?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ama Anton Sereci moze da mi se naluti, a bas dobro stojam so nego
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |