![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 217> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RELATIVITET
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:57 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
VOJNIK
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:58 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
Anakin a sto e rabotava..ja mislev licnosti ke najdam ovde..a ne gushteri
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
na bratot mu nedostasuva neshto,...izgleda,.
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
ti mozes da mislis so sakas a jas si pisuvam so sakam vidi ovde http://www.airtightinteractive.com/projects/tiltviewer/app/TiltViewer.swf?user_id=7697537@N03 |
||
|
||
![]() |
||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
aaa neee,mi e strav!!!
![]() |
||
![]() |
||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
GITARA
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:58 |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
stvarno e taka prijatele ... na gitarata notata ima dusha ... zavisi kako i kade ke se trzni zicata ... so levata raka zavisi kako ke se stega zicata ... moze i da se podigni nagore ... gitarata osvojuva se ... najpoveke mladite ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
i mene me osvoi, najdobar instrument e (elektricna preferiram) Изменето од IQ - 19.Јануари.2008 во 21:41 |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
стварно е така ... иако виолината е кралица на инструментите ... сепак вади само соло ... додека гитарата ... и соло ... и хармонија .. и ритам ... цел оркестар е ... акустична гитара е практична ... а електричната ... треба да се влечка и појачало ... не е за во парк ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne e za vo park ama e za pred mnogu narod i mnoooogu pozhivo e so nea [:D/]
![]() |
||
![]() |
||
|
така е ... денес барем лесно може да се научи како да се свири на гитара ... посебно на електрична гитара ... и со добра техника на рацете ... посебно со левата ... чуда се прават ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
НИКОЛА КЉУСЕВ - прв Премиер на Република Македонија воведе нови пари ... ЈНА си замина без жртви ... има голема заслуга за сето тоа ... Бог да го прости ! |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |