|
ЗА СПОМЕН (РАЗГОВОРИ ЗА ТОШЕ) |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostana muzikata,spomenot na negovata nasmevka koja sekogo mozese da razgali,negoviot pogled na sekogo davase uteha ....................................................
Sega nema uteha ,samo taga koja boli......
TOSE
pocivaj vo mir zvezdo nebesna******
|
|
veruvaj
|
|
jabolce
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POCIVAJ VO MIR ANGELCE NASE ,ZVEZDO SJAJNA.
|
|
ZIVEJ GO ZIVOTOT DENES ,ZATOA STO UTRE KE E KASNO...
|
|
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavino kade si sega? koj li ti se raduva , na kogo mu pees, a znaes li deka seuste nemozeme da priznaeme deka te izgubivme.boli dusata, boli i knedli vo grloto na sekoja tvoja pesna.
nemozam da svatam deka poveke ne si tuka ,megu onie za koi peese ,ziveese, disese, i sonuvase. sonuvaj sonista na gospodovite posteli,i peej na angelite kazuvaj za nas smrtnicite kolku te sakavme, i seuste te barame nazad! neka patistata ti bidat poslani so rozi, vo vetrovite prati ni gi tvoite pesni, a vo dozdot prepoznaj gi nasite solzi.sepotot na branovite neka ti raskazuvaat deka ti stana ikona vo sekoj dom i primer za sekoj smrtnik. vo zvezdite neka svetat tie tvoi najubavi oci, a vo sonceto skrij ja tvojata nasmevka....sekoe utro prakaj ja tamu kade e najpotrebna. R.I.P UBAVINO |
|
betty
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega na TV gledav spot so Tose,i se otepav od placenje,koj ke mi ja pee mojata taga,denes na TV TELMA go gledav prestojot na Tose vo Izrael,ludje moi mili koga seto ova barem malku ke swe namali,se poznavav so nego srceto mi go zema go imav kako brat.
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da napisam deka i denes ne te zaboraviv
ti ubavino moja ! kade i da si bidi sreken! |
|
betty
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam vo gospod i sakam da veruvam vo nego i ponatamu
samo sakam da mi go vrati toska barem na eden den da mozam da go gusnam |
|
eli-eli
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocivaj vo mir zvezdo najsjajna vo ovaa bozikna tivka nok.
deneska e i tvoj praznik zosto i ti si sinot bozji . r.i.p |
|
leni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOSE gi sakase ovie praznici
Znaese so ubavi poraki da ni gi razubavi Mnogu ni nedostasuva negovata blaga nasmevka i ubavite zborovi upateni za site...... pocivaj vo mir zvezdo nebesna*********************** Изменето од leni - 08.Јануари.2008 во 14:27 |
|
veruvaj
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve pominaa veke 3 najtazni meseci vo mojot zivot i moram da kazam deka vakva bolka barem jas vo zivotot do sega ne sum doziveala..Ova bukvalno mi bese najgolemiot sok sto go imam doziveano vo zivotot i nekako kako da doziveav soocuvanje so realnosta..3 meseci i nisto ne se smeni..bolkata e duri i pogolema od prvite denovi..denovite minuvaat a ranata se poveke pece i boli..placam bukvalno sekoj den,koga ke go vidam solzi odma mi naviraat,samo koga k go slusnam imeto Tose me boli vo gradite,cuvstvuvam nekoe gusenje..Cuvstava voopsto ne mi se izmenija i se prasuvam dali voopsto nekogas ke mozam da go gledam i da zboruvam za nego a da se cuvstvuvam normalno..pa pisete kakvi se vasite cuvstva:(:(
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne se plasam poveke od smrtta kako porano,emocionalno sum rastrgnata dusa,go sakam Tose i go cuvstvuvav i cuvstvuvam kako brat.
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
leni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOSE************************
POCIVAJ VO MIR GORE MEGJU ZVEZDITE |
|
veruvaj
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpolno se soglasuvam |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isti kako tvoite.Mislam deka sekoj taka se cuvstvuva.Prazno,tazno,bolno,so dusa koja place sekoj pat koga toj pee.O Boze....Zosto???? |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И после се уште не ми се верува... се си мислам дека пак ќе го видам, дека пак ќе запее, дека пак ќе каже “СИТЕ ВЕ САКАМ“...
боли, иако времето лечи се, мислам дека оваа тага никогаш нема да помине... секогаш ќе се прашувам зошто мораше токму тој да замине?! |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |