IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 548549550551552 716>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:12
Pa azdisa na se mana najde
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:13
da ma...beter od Ira e ...btw..Ira kade e?..ja nema,a se najavila deka ke dojde
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:14
Originally posted by moira moira напиша:

se izmaciv, site gi postroiv od magacinot i mislam deka ovoj ke i odgovara na Biserna, ako ne ete i go Veles pa neka bira od tamu

ааа,... да да може.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:15
Kaj ste, me cekavte da vi go donesam kjarot od vecerva i se izgubivte, voopsto ne ste blagodarni, sum ve razmazila i toa dosta, dobivate pratka i se gubite, maana naogjate, i ni fala ne kazuvate
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:15

Pa azdisa na se mana najde

де,...де не се лутете... голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:15
Uf, dobro e Biserna e zadovolna......konecno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:17

Kaj ste, me cekavte da vi go donesam kjarot od vecerva i se izgubivte, voopsto ne ste blagodarni, sum ve razmazila i toa dosta, dobivate pratka i se gubite, maana naogjate, i ni fala ne kazuvate
jas ti se zablagodariv...i uste vednas si zemav podarok bez maana da najdam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:17

Uf, dobro e Biserna e zadovolna......konecno
... i redno bese
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:18
Ova za tebe tetence ne se odnesuvase, tuku za drugite, za tebe znam deka si goooooolema kolekcionerka i deka si blagorodna dusa , ama drugive vednas se gubat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:19
iii sto lose e..ogranicena sum samo na smajlite sto se dadeni vednas do prostorot za postiranje...a ne i drugite...taka da mi fali coveceto sto se valka od smeenje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:21

Ova za tebe tetence ne se odnesuvase, tuku za drugite, za tebe znam deka si goooooolema kolekcionerka i deka si blagorodna dusa , ama drugive vednas se gubat
ma site znaat deka imam kolekcija..i ne ja krijam..se gordeam..i se blagodarenie na tebe..i na pocetok na Gaby (uf kolku nedostasuva )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:21
eve ti go i samo izvleci go so k*rsorot na desktop
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:22
i mene mnogu mi nedostasuva, ona Belgiska roba imase, direktno od sedisteto na EU
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:23
aj da vidam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 548549550551552 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.