IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 546547548549550 716>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:40
Originally posted by keti72 keti72 напиша:

Џокерот за менеголемо%20гушкањецрвенеење, продато, додека не се појавила Т-Е-Т-Е да ми го земегазење%20од%20смеење
...ne..pred nekoj den se otkazav od pratki...imam kolekcija sto mi se pogodi...i nemam mesto kaj da gi stavam...samo Richard go zimam...radi cista okolina ..a ako nekoj mi dade nesto...ke go dadam na humanitarni svrhi....Ljupche zatoa taka demne...znae deka ke mu se frli nesto
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:42
Popot ne e za frlanje,Biserna...zemi go ...dodeka well ne ti go grabne pred nos
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:43
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...pa pa pa...prsti...palci...priliki...jokeri...mashala...crevoto kaj e za gasenje...fireeeeeeeeeeeeeee....fireeeeeeeeeeee...panikaaaaaaaaa...ahahahahaha
..i ti se zapali? ...zemi go kockestiot..i taka nikoj go nejke

...abe vidi sea...ja mislev da dam a ne da ziam...kako taka изненадување...uletuem u sred i daj sea...nebiva toa-ne sum lakom ko tebeплазење...onakvoto da go ostai choek na masa ke go grabnesh odmaплазење...crevoto treba ili ne za da se izgasite?...toa kazite?...ili pak ke igrate so prstinjata i vecherva...ehhh...голема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:46
Biserna, eve ti go Alejo, bidejki vidov si po spanskoit pa nekako ke se razberete
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:46

ајде ајде,...само косата му ја сечам.... газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:47

...da mu kleknesh ti na bradosaniot pop pod mantijata i da se ispovedash sfeeeeee...hahahahaa

...by the way...sto se desi so tvojot poraneshen ni T E T E...igrash nekoja igra sea ko uvek ili?трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:48
Originally posted by moira moira напиша:

Biserna, eve ti go Alejo, bidejki vidov si po spanskoit pa nekako ke se razberete

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење е готово,... земав поп и сега сум попадија газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:49
ааааааа...или му е мокра...или...мрсна...ргх...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:50
O, popadike, znaci Alejo e na sloboden pazar, togas Povelete koj go saka, neka udri pecat
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:51
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

ааа,... изи,...загриженост кој поп... не сакам поп.... смеењетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањеголемо%20гушкањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:51
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Mrsna mu kosata izzie, ceka nekoja da mu ja izmie znaes kako e cela vecer se potese, ke go zemam ili ne
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:52

Originally posted by keti72 keti72 напиша:

Џокерот за менеголемо%20гушкањецрвенеење, продато, додека не се појавила Т-Е-Т-Е да ми го земегазење%20од%20смеење
...ne..pred nekoj den se otkazav od pratki...imam kolekcija sto mi se pogodi...i nemam mesto kaj da gi stavam...samo Richard go zimam...radi cista okolina ..a ako nekoj mi dade nesto...ke go dadam na humanitarni svrhi....Ljupche zatoa taka demne...znae deka ke mu se frli nesto

... tebe te chekam ja babche-barabche... da ti se frlam... ako ne te fane spondilozata ke bide dobro...ahahahahahhaa
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:52

Еве најдов јас еден со поокругла глава,смеење
Keti72
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:55
Ah, toj e na Ira, nema da moze taka, kazav bez kavgi inaku go pustam NAREDNIKOT
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 546547548549550 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.