|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hahahahaaa...kakva glupost...doverba vo partnerot...ko da ke doznae nekoj neshto ako saka da mu napravi partnetor na strana...
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj saka da doznae ke doznae, ama sekogas e polesno da se tesis deka ne pravi nisto ili deka i da pravi ti nikogas nema da doznaes
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku on vo mene...........znaci nula
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам само едно, никогаш не изигрувај детектив кога се работи за верноста- неверноста на партнерот. Може да засмрди кога најмалку очекуваш.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A od kade znaesh, si izigruval detektiv?
Vo sekoj sluchaj podobro e da zhiveesh vo realnosta i da znaesh kakva e situacijata otkolku da si sedesh mirno i da si velish deka toa samo na drugi im se sluchuva, no ne i na tebe! Ne mi e sfatlivo deka nekoj bi sakal da zhivee vo zabluda!? Jas lichno dokolku bi bila izneverena bi sakala da znam! |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dovolno.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целосна. Немам потреба да се сомневам во него. Верувам дека е се во ред...патем и што ке се сомневам па дури и да ми биде пред очи нешто нема да реагирам се додека не каже....доволно се правев “паметна“...вака е полесно....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne i davam so avion da me vozi
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
викам.....Целосна. Немам потреба да се сомневам во него. Верувам дека е се во ред...патем и што ке се сомневам па дури и да ми биде пред очи нешто нема да реагирам се додека не каже....доволно се правев “паметна“...вака е полесно.... се надевам овој пат бев погласна... шала на страна битно му верувам. |
||
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala za objasnuvanjeto...btw..se dodeka go sakas ke veruvas...koga zavrsuva ljubovta,togas se gleda pricina da se najde, za raskid
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ni na Apkan Presa ne i davam da raboti
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
блу, смени боја на буквите, можеби така ќе те разбереме
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj aj знаете вие што сакам да кажам јас....
fala za objasnuvanjeto...btw..se dodeka go sakas ke veruvas...koga zavrsuva ljubovta,togas se gleda pricina da se najde, za raskid -Друже тоа е кристално јасно. НО некои пак исто така и од што не љубеле толку силно досега од страв се сомеваат... Ев отидов во кревет |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |