|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 529530531532533 716> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja mislam da ve napustam oti moram da nanam
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pu, pu skraja da e, nemoj tete da mi pagjas na takvi gadosti od isfrustrirani deca
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se citame sabajle...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti sto liska si, a dobies pratka odma ti se nana |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde OK, pazi so noviov, emotivec bil Leka nok i slatki sni i se citame utre Ira |
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi vaka... obicno mnogu gi cekam rabotive u zivotot. Sega koga nekoj mi dava na tacna zemam i fakam magla
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kopga se od pohresni licnosti si cekala
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele i jas treba da legnuvam...planiram od sabajle mnogu rano da odam na rabota...ne znam dali kje se citame utre od sabajle, imam stvarno mnogu rabota......se nadevam deka od ponedelnik kje bide mnogu porelaksirano....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tete mila ke go banirame utre toj sto tresese zeleni
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuu site pobegnavte, drug pat podolgo ke ve drzam vo neizvesnost i pratkite podocna ke vi gi dostavuvam
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lili pa utre vecer pak ke se druzime neli?
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех,.. иренка не напушташ... ??
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekata e ubava dodeka se ceka...
|
|
Внеси реплика | страница <1 529530531532533 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |