|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 520521522523524 716> |
Автор | ||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lili duso tete ima problem so netot, kako i moira
|
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sonila kokoska proso...neka ti e na zdravje well
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...babichke...ziti sfeeee...nemoj ti da mi riknesh na sred...znaesh ne e ubao od hotel da te nosat u Butel direkt...ahahahahahaa |
||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ou, well-welll...mnogu sme pocesteni duso, ama ne se rasipuvaj i ti kako nas, ti kazav vekej ednas.....ostani fino, pametno i kulturno momce i ponatamu.....
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tete, Lili ke se vklucam za nekoe vreme povtorno
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ok Irence...
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...dobro...aj sea vaka... ...ti Lili-put-put...stai meze i rakija ...strina moira nek naprai ruchek... ...IRA-terora...nek postai masa... ...alapachava od babichka nek zamesi nesho...samo ne cicki tugi... ...pobrzajte gosti mi doagaat...ahahahahhaaa ...peosle za mienje sadoi ke vlechete karti...koja da ne si izvaite ochite i iskubete kosite i taa koja sto ke bide najvredna ke ja opnam vecher ako ne zaspijam...aahahahhhahaaa ... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tuka ke bidam
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sto well...fati "pljuskavici? ...sega mislis ke mozes i da opnes?
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...brao babichke...sila si...kako ne te izabortirale tebe ziti sfeeeeeee... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zhilavo meso tesko se vari
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ako bidesh poslushna ke zamizam, zimi sfe...aj nema smisla, samo kofata na glaa da ja imash... ...bring it on...bring it on...and take your best shot... |
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
uuuuuuuuuuuuu, well-well.....ti be "jako" maziste si bil..........
ufffffff, me vtera strav vo koski, ne mozam bureto so rasol i bureto so rakijata da gi najdam.......
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 520521522523524 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |