![]() |
|
Насабајле прво... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 26> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stanuvam vo rok od edna minuta,...mocham,...si varam kafe,...go ispivam,...i ,..ponataka razlichno sekoj den,..,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
se izlezhuvam podolgo vreme i se molam nemoj pak da mu preteklo kafeto na mazh mi, si varam chaj i si go pijam chitajki neshto, a vo pozadina mi e vkluchena vh1 tv
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
gledam
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
nasabajle prvo stanuvam, idam u vece ,posle mocam, pa se mijam, pa iskacam od vece pa se oblakam (edna nogavica sekad utinjam)
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Прво секс партија, а потоа се според планот.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
vo wc se gledam na ogledalo i si se nasmevnuvam, za da mi pocne denot so nasmevka, eve vaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... го пуштам компјутерот....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
у последно време “навечер последно“ и “насабајле прво“ ми е едно исто...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Кафе, да отворам очи па после се друго
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne gledam nishto dodeka ne zastanam pod tush,...paaaa sok portokal,pa kafe...pa posle gledam...ej,pa jas sum stanala be... Изменето од mamma - 17.Јануари.2008 во 14:23 |
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Se tepam koga stanuvam od krevet,a posle pola saat se vrtkam,i redovno kasnam na rabota
![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
nisto ne sum sposobna da razmisluvam
![]() |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
otvaram oci
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
да се стане или да не се стане?
големо прашање |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |