IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 520521522523524 716>
Автор
Порака
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:33
Lili duso tete ima problem so netot, kako i moira
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:35
sonila kokoska proso...neka ti e na zdravje well

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:36
Originally posted by granny granny напиша:

Lili se iskluci...i kja mene konekcijata nesto po cesto mi riknuva...a na msn i ne mozam voopsto da se priklucam...moze i kaj nejze isto

...babichke...ziti sfeeee...nemoj ti da mi riknesh na sred...znaesh ne e ubao od hotel da te nosat u Butel direkt...ahahahahahaa
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:37
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

...paaaaa...za da prashash verovatno...голема%20насмевка

i jas te prashav za da mi odgovorish, valjda

...ja prashuem tuka brate...ne odgovaram posho ne mi odgovara...malce sex da mavmene na seirdzikive...голема%20насмевка
ou, well-welll...mnogu sme pocesteni duso, ama ne se rasipuvaj i ti kako nas, ti kazav vekej ednas.....ostani fino, pametno i kulturno momce i ponatamu.....намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:38

Lili se iskluci...i kja mene konekcijata nesto po cesto mi riknuva...a na msn i ne mozam voopsto da se priklucam...moze i kaj nejze isto
...babichke...ziti sfeeee...nemoj ti da mi riknesh na sred...znaesh ne e ubao od hotel da te nosat u Butel direkt...ahahahahahaa
ne mi se sekiraj ..MLADO (sega kako sakas,momce ili devojce)...jas kako tebe sekoj 3 mesec abortiram
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:40
tete, Lili ke se vklucam za nekoe vreme povtorno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:40
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

tete, Lili ke se vklucam za nekoe vreme povtorno
ok Irence...среќа
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:41
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

...paaaaa...za da prashash verovatno...голема%20насмевка

i jas te prashav za da mi odgovorish, valjda

...ja prashuem tuka brate...ne odgovaram posho ne mi odgovara...malce sex da mavmene na seirdzikive...голема%20насмевка
ou, well-welll...mnogu sme pocesteni duso, ama ne se rasipuvaj i ti kako nas, ti kazav vekej ednas.....ostani fino, pametno i kulturno momce i ponatamu.....намигнување

...dobro...aj sea vaka...

...ti Lili-put-put...stai meze i rakija
...strina moira nek naprai ruchek...
...IRA-terora...nek postai masa...
...alapachava od babichka nek zamesi nesho...samo ne cicki tugi...

...pobrzajte gosti mi doagaat...ahahahahhaaa

...peosle za mienje sadoi ke vlechete karti...koja da ne si izvaite ochite i iskubete kosite i taa koja sto ke bide najvredna ke ja opnam vecher ako ne zaspijam...aahahahhhahaaa

...плазењегазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:41
tuka ke bidam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:43
sto well...fati "pljuskavici? ...sega mislis ke mozes i da opnes?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:43

ne mi se sekiraj ..MLADO (sega kako sakas,momce ili devojce)...jas kako tebe sekoj 3 mesec abortiram

...brao babichke...sila si...kako ne te izabortirale tebe ziti sfeeeeeee...ангелплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:44
zhilavo meso tesko se vari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:44

sto well...fati "pljuskavici? ...sega mislis ke mozes i da opnes?

...ako bidesh poslushna ke zamizam, zimi sfe...aj nema smisla, samo kofata na glaa da ja imash...голема%20насмевкагазење%20од%20смеење

...bring it on...bring it on...and take your best shot...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:47
uuuuuuuuuuuuu, well-well.....ti be "jako" maziste si bil..........голема%20насмевка
ufffffff, me vtera strav vo koski, ne mozam bureto so rasol i bureto so rakijata da gi najdam.......газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 520521522523524 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.