|
ВМРО - ДПМНЕ со највисок рејтинг |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакав да кажам..досега е ептен незабележливо во џебовите на обичните и сиромашни луѓе (а кои секако дека очекуваат многу и веднаш) ..иако теоретски се гледа дека постои недвојбен напредок..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trgna hotelot na Gvujo i akciite na Mijalkov...(sega pak ke cujam odgovor podobri se od poranesnite)... |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми личите на пратеници во собранието.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PAVLIN темата не е за хотелот на Гвујо и за Мијалков темата гласи.. ВМРО со најголем рејтинг.Него ако Гвујо ги исплати сега на вработените од Славија сите пари што им се должат овие години од 93 па до 96 година па навака.. (кој беа на власт 93-та можете да ми кажете??) Тогаш Гвујо ќе добие уште 1800 гласови, и ќе му се покачи неговиот рејтинг.. |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едно е рејтингот на Груевски, а друго рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ.
|
||
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груевски е ВМРО ДПМНЕ :) |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata NE E za mene - ama VIE samite taka ja napravivte. Tebe ochigledno deka NE TE INTERESIRA STO E TEMATA, neli????
Dali dade nekoe svoe mislenje predhodno, tuka, ili pak na nekoja druga od temive vo politika ili istorija????? NE!
Tuku bdeesh samo kako nekoj LESHINAR....da nechekash nekade "zivo meso" pa i TI DA "KASNESH" NESHTO AKO MOZESH!!!!!
Samo pogledni kolku solidni diskusii, prilozi i temi lichno jas imam napraveno....megu koi POVEKETO SE MOJA LICHNA ANALIZA I STATIJA. Megu tolku rabota i vlozen trud, normalno e i ponekogash i da se zgreshi....koe JAS seushte go NEMAM napraveno...megutoa MOZE i toa da se sluchi. Taka da KOGA NEKOJ VAKA ODDEDNASH KE NALETA SO SVOITE POVRSHNI PREDPOSTAVKI, NAMERNI PROVOKACII, VNESUVANJE NEMIR I NESIGURNOST - nemozam da se vozdrzam a da ne reagiram.....normalno (zatoa sum i "borec" neli?). A sto e najtragichno SITE TIE leshinari se "NAJPAMETNITE".
Nikoj ZA MENE ne e pameten AKO BEZGLAVO SE "BUVNE" vo nekoja diskusija AKO predhodno...gi nema barem malce proucheno clenovite, se razbira temata za koja sto se zboruva i predhodno dadenite mislenja okolu taa tema - tuku na osnova na posledniot post sto ETE taka mu vletal vo ochi, ke napravi "revolucija".
TAKA DA.....BLAZE NA BORCITE SO VAKOV NAROD....sto gleda SAMO toa sto mu e pred ochi a brzo zaborava na site dobrini sto TIE gi napravile (ILI PRAVAT) za niv, ako e mrtov ke se sramat i imeto da im go spomat....."dosadno im bilo" a ako e ziv ke chekaat SAMO na greshkata sto ili KOGA ke ja napravi za da MU SE ISMEJAT.
Изменето од borec - 17.Јануари.2008 во 12:57 |
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ. Додека Груевски го зголемува рејтингот со своите потези, луѓе од партијата прават катастрофални грашки, кои скапо чинат за ВМРО-ДПМНЕ, а и за самиот Груевски. Изменето од palancanski - 17.Јануари.2008 во 14:52 |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo pogledni kolku solidni diskusii, prilozi i temi lichno jas imam napraveno....megu koi POVEKETO SE MOJA LICHNA ANALIZA I STATIJA. Megu tolku rabota i vlozen trud, normalno e i ponekogash i da se zgreshi....koe JAS seushte go NEMAM napraveno...megutoa MOZE i toa da se sluchi. Taka da KOGA NEKOJ VAKA ODDEDNASH KE NALETA SO SVOITE POVRSHNI PREDPOSTAVKI, NAMERNI PROVOKACII, VNESUVANJE NEMIR I NESIGURNOST - nemozam da se vozdrzam a da ne reagiram.....normalno (zatoa sum i "borec" neli?). A sto e najtragichno SITE TIE leshinari se "NAJPAMETNITE".
Nikoj ZA MENE ne e pameten AKO BEZGLAVO SE "BUVNE" vo nekoja diskusija AKO predhodno...gi nema barem malce proucheno clenovite, se razbira temata za koja sto se zboruva i predhodno dadenite mislenja okolu taa tema - tuku na osnova na posledniot post sto ETE taka mu vletal vo ochi, ke napravi "revolucija".
TAKA DA.....BLAZE NA BORCITE SO VAKOV NAROD....sto gleda SAMO toa sto mu e pred ochi a brzo zaborava na site dobrini sto TIE gi napravile (ILI PRAVAT) za niv, ako e mrtov ke se sramat i imeto da im go spomat....."dosadno im bilo" a ako e ziv ke chekaat SAMO na greshkata sto ili KOGA ke ja napravi za da MU SE ISMEJAT.
------------------------------------------------------------------------------
борец...ти само продолжи така ,јас со задоволство те читам секогаш и во потполност се согласувам со тебе...а за темава...ВМРО-ДПМНЕ е со највисок рејтинг ,благодарение на Груевски кој во моментов е најдобар политичар,и не верувам дека има некој ,да го замени....само можат многу да зборуваат..а и сами во тоа да не си веруваат...
п.с. на нашиов народ потребни му се вакви борци...
Изменето од blashka - 17.Јануари.2008 во 18:08 |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto cuvstvuvas tolku silna potreba da gi vregjas site okolu????
zraci od tebe losotiluk. Kazi mi, ubavo ti e na dusata koga ke navredis nekogo?
tesko e da se zivee so takov tovar!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blashka:"TAKA DA.....BLAZE NA BORCITE SO VAKOV NAROD...."
za kakvi BORCI govoris, Blaske, za onie koi od "preku oushnot zivotot i dusata ja davaat za Macedonia" .... tuka na forumov, mislam |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da i poveke od toa....samo da mislish ova sigurno nemashe da go kazesh.
Изменето од borec - 17.Јануари.2008 во 18:49 |
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto cuvstvuvas tolku silna potreba da gi vregjas site okolu????
zraci od tebe losotiluk. Kazi mi, ubavo ti e na dusata koga ke navredis nekogo?
tesko e da se zivee so takov tovar!
KAKO PRVO NE SE SITE...samo negativni i podmolni tipovi kako TEBE!!!!
Mojot loshotiluk e gledan samo od ochite na tvojot PROSTOTILUK!!!!
A za tovarot za koj sto zboruvash, chitajki gi tvoite postovi....IZGLEDA TI NAJUBAVO ZNAESH.
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Blashka.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |