IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 103>
Автор
Порака
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 00:58
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by аџија аџија напиша:

полошо е да си убицаотколку гејама уште боље еда си стрејт.
toa ti mislish..koga ke probas,togas ke imas pravo da go tvrdis toa ..dali e bolje da si gay ili str8 намигнување

I totally agree!
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 01:46
не мора да изедеш гомно, за да знаеш дека кавијарот е бољи. голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:40

Затоа ти е потребен сенс за мирис со кој ќе почувствуваш дека фецесот не е за јадење. Значи пак сме на сетилно ниво...
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 10:38
Ај шо било опасно овде...
А стварно, ме занимат, зш свекој мж кој че видит педер добиват желба да го истепат, ако моит некој нормален мж да ми одговорит. Еве и мојо мж исто, на клоци крена еден...абе му веља пушчи го чоеко, шо сака нека прајт негов гз је, тој че носи утре пелени, промет че ти прај в аптека...
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 10:44
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

Ај шо било опасно овде...
А стварно, ме занимат, зш свекој мж кој че видит педер добиват желба да го истепат, ако моит некој нормален мж да ми одговорит. Еве и мојо мж исто, на клоци крена еден...абе му веља пушчи го чоеко, шо сака нека прајт негов гз је, тој че носи утре пелени, промет че ти прај в аптека...

nisto cudno blagorodna..poznato e deka covekot spored Darvinovata teorija evoluiral od majmunot...e sega bez razlika na evolucijata..nekoi luge seuste ziveat vo miocenot..

Изменето од Eleni - 16.Јануари.2008 во 21:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 17:01
Originally posted by EVIL-B EVIL-B напиша:

Originally posted by Quentin Quentin напиша:

[QUOTE=EVIL-B] Sto da si priznaeme pred ogledalo?Ako ne si "Gay" so ne gi pcues i ti a? Da vi e*am ideologijata sto vi ja dava Boki 13ka. Naj iskreno vi kazvam togas ko bese vo Bitola toj bojan jas bev do Pp od privatni pricini.Ako bev vo Bt ke izlezev so puskata sto ja imam doma i ke go zastrelav tamu vo Millenium kaj so igrase striptiz na balkonot.I onaka mene mi e gajle uste edno delo mi fali da legnam zatvor.Barem ke ubijam nekoj i na toa ke mi bidi blagodarna cela Makedonija.

Македонија ќе те заборави за 1 ден, а ти ќе си окапеш во затвор поради глупавиот начин на размислување.

Комуницирам само со нормални луѓе, не ме интересира дали се геј или не, се додека имаат коректен однос со мене. Впрочем, мене не ми е битно што прави една индивидуа зад затворените врати на својата спална соба, зошто во својата интимна зона, секој има базично право да прави што сака.

Напред геј луѓе, бидете си тоа што сакате да бидете, и ич да не ви чуе од ваквите фрикови што се закануваат со геноцид пред тастатура. FREEDOM FOR ALL PEOPLE

Изменето од Eleni - 16.Јануари.2008 во 21:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 14:29

Затоа ти е потребен сенс за мирис со кој ќе почувствуваш дека фецесот не е за јадење. Значи пак сме на сетилно ниво...

на некои очито не им работи сенсот... if you get my point... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 14:41

на некои очито не им работи сенсот... if you get my point... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

oh i get your point very well indeed...ама тие некои за кои тврдиш дека "oчито" не им работи сенсот, го имаат истото мислење за твојот сенс. Затоа, немој да се бориш против ветерници и прифати дека има луѓе со различна сексуална ориентација, оти истите постојат без разлика на твоето негирање или одобрување. By the way, зошто повеќето стрејт мажи се палат на лезбејки? Дали е тоа нивно делумно одобрување на хомосексуалноста?

Хомосексуалци (машки или женски) имало и ќе има, тоа е инхерентна природна појава на еволуцијата на животинските видови, затоа и ја симнаа од листата на болести...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:01
прифаќам јас дека има различни луѓе, оооо апсолутно прифаќам.....

има и такви на кои фецесот им е посладок од кавијарот....оооо апсолутно.........

се што негирам е дека треба да таквиот да се прифати како нормален. намигнување

п.с. како тоа ја симнаа од листата на болести? со гласање? па не е ова реферндум газење%20од%20смеење ова е медицина друже... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 16:12

прифаќам јас дека има различни луѓе, оооо апсолутно прифаќам.....има и такви на кои фецесот им е посладок од кавијарот....оооо апсолутно.........се што негирам е дека треба да таквиот да се прифати како нормален. намигнувањеп.с. како тоа ја симнаа од листата на болести? со гласање? па не е ова реферндум газење%20од%20смеење ова е медицина друже... голема%20насмевка

Искрено, ме забавуваш ... Очигледно (а не очито) не ти е јасно дека СЗО си има свои експертски конзилиуми во рамките на кои се гласа врз основа на прибавените наоди и истражувања во врска со одреден проблем И во најмалата организациона единица на ова општество има методи на гласање и одлучување, а камоли во Светската Здравствена Организација...
И немој да ми објаснуваш што е референдум или плебисцит...не мешај баби и жаби...

Не знам што не ти беше јасно во моето излагање, ама во функција на твоето подобро сфаќање и според старата гнома repetitio est mater studiorium, пак ќе ти повторам...она што за тебе е гомно, за некој е кавијар...

ПС. Идеите и размислувањата ти кореспондираат на отоманскиот пашалук во кој "очито" си заглавил аџијо...

Изменето од Quentin - 17.Јануари.2008 во 16:13
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 16:15

прифаќам јас дека има различни луѓе, оооо апсолутно прифаќам.....има и такви на кои фецесот им е посладок од кавијарот....оооо апсолутно.........се што негирам е дека треба да таквиот да се прифати како нормален. намигнувањеп.с. како тоа ја симнаа од листата на болести? со гласање? па не е ова реферндум газење%20од%20смеење ова е медицина друже... голема%20насмевка

Искрено, ме забавуваш ... Очигледно (а не очито) не ти е јасно дека СЗО си има свои експертски конзилиуми во рамките на кои се гласа врз основа на прибавените наоди и истражувања во врска со одреден проблем И во најмалата организациона единица на ова општество има методи на гласање и одлучување, а камоли во Светската Здравствена Организација...
И немој да ми објаснуваш што е референдум или плебисцит...не мешај баби и жаби...

Не знам што не ти беше јасно во моето излагање, ама во функција на твоето подобро сфаќање и според старата гнома repetitio est mater studiorium, пак ќе ти повторам...она што за тебе е гомно, за некој е кавијар...

ПС. Идеите и размислувањата ти кореспондираат на отоманскиот пашалук во кој "очито" си заглавил аџијо...

Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 16:36
Originally posted by OUST OUST напиша:

газење%20од%20смеење haha  ma ne mu davaj komplimenti..kakov otomanski pasaluk..on e uste vo sredniot vek...pali vesterki po Salem газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 17:54

...when you have got nothing to say...

хаха, па другар, креативноста ти е нула, сега треба ли на патетичен обид за одговор да се арчи тастатура? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 17:56
пејоративите и навредите се одличен cover за примитивните...не мора да се мачат да прочитаат нешто корисно и да аргументираат врз основа на тоа...
Мене таквите ко ефенди аџија бескрајно ме забавуваат...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.