IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 508509510511512 716>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:46
4,... два исчистив... два никако не се даваат/.... лутиналутинаголема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:52
da ti prepisam anti virus terapija

Изменето од moira - 17.Јануари.2008 во 02:52
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:54
изи сеа ке дојде и со метла ке ги исчисти...успут ке забрише и прашина...намигнувањеголема%20насмевка а може и нешто друго ама тоа зависи од расположение...намигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:58
ти само дојди... па ќе се најде нешто за чистење.... намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка а што немам за заштита... и пак јас со вируси.... тагаголема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:59
jas ke ti pratam zastita po Izzie

Изменето од moira - 17.Јануари.2008 во 02:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:59
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

...а што немам за заштита...

носам у џеб,не се секирајнамигнување намигнувањенамигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 03:00
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

...а што немам за заштита...

носам у џеб,не се секирајнамигнување намигнувањенамигнувањеголема%20насмевка

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 03:16
opa

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 03:19
да да намести цвикерите и изигравај воајер...намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 03:26
hihi

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 03:26
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење,... бисерна што ти стана ... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 05:16
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

hehehh..kaj mene pa i nema mesto vise...ke pocnam da gi davam na drugar mi well&gcy;&acy;&zcy;&iecy;&njcy;&iecy;%20&ocy;&dcy;%20&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;

...daj mu gi na tvojon bolje, nek ti pomogne malce... zasto go chuvash u podrum?... za opechatuenje takva stoka moz ke se pogodi... a i bashka mojov ne e opshtinski pechat pa da go stavam na sekoj dokument...голема%20насмевка

Изменето од ...Well... - 17.Јануари.2008 во 05:23
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 10:19
Da sam pekar mala moja
Ne znam bi l me htjela
Kad bi nocu bila sama
Zemicke bi jela
Imam dragu al je zlo
Al je zlo
Nismo nikad zajedno
Zajedno zajedno
Kad sam sa njom citav dan
Citav dan citav dan
Ona hoce dan i noc
Dan i noc
Za jedan dan
Za jednu noc
Za jednu noc il dvje
Dala bi sve
Imam dragu nisam kriv
Nisam kriv
Svak je na svoj nacin ziv
Nacin ziv nacin ziv
Kad je ljubim citav dan
Citav dan citav dan
Ona hoce dan i noc
Dan i noc dan i noc
Da sam da sam da sam pekar
Koji nocu radi
Da sam da sam da sam pekar
Sta bi da
Hej da sam da sam da sam pekar
Da li bi me htjela
Janje moje bijelo
Da li bi mi i tad rekla
(stoj
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 10:19
Долго сте работеле, трета смена, спиете сега а?поспаностголемо%20гушкање
Keti72
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 508509510511512 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.