![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas odam na pauza
Imam nekoi smetki za plakanje
Ve citkame posleeee
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
i jas moram da odam do Biro za vrabotuvannje
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
aj pozdrav do dvete
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
pezzo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
valerija bidi pozdravena i ti i dama od vasiot drugar pezzo drugite ne gi znam se nadevam ke se zapoznaeme
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dobro utro golubcici moi , tatatatirci moi
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro djaki
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Поздрав до сите, имајте убав ден
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dobro utro mache
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Kako si mi denes??
Te citkam kaj igrite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Кога ја љубев Дениција Како да калемев светлина на мракот
Како да топев снегови фатени во движење
Како да станував единствен сведок
За бакнежот меѓу металот и громот.
Кога ја љубев Дениција
Како да му пронајдував брзина и на каменот
Како да ја одделував душата од телото ...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() Povtorno budis spomeni...
|
|
|
|
![]() |
|
Denicija,....
|
|
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
dobro utro
![]() |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |