|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 508509510511512 716> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
4,... два исчистив... два никако не се даваат/....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ti prepisam anti virus terapija
Изменето од moira - 17.Јануари.2008 во 02:52 |
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
изи сеа ке дојде и со метла ке ги исчисти...успут ке забрише и прашина... а може и нешто друго ама тоа зависи од расположение...
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти само дојди... па ќе се најде нешто за чистење.... а што немам за заштита... и пак јас со вируси....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke ti pratam zastita po Izzie
Изменето од moira - 17.Јануари.2008 во 02:59 |
||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
носам у џеб,не се секирај |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opa
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да намести цвикерите и изигравај воајер...
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hihi
|
||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,... бисерна што ти стана ...
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...daj mu gi na tvojon bolje, nek ti pomogne malce... zasto go chuvash u podrum?... za opechatuenje takva stoka moz ke se pogodi... a i bashka mojov ne e opshtinski pechat pa da go stavam na sekoj dokument... Изменето од ...Well... - 17.Јануари.2008 во 05:23 |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da sam pekar mala moja
Ne znam bi l me htjela Kad bi nocu bila sama Zemicke bi jela Imam dragu al je zlo Al je zlo Nismo nikad zajedno Zajedno zajedno Kad sam sa njom citav dan Citav dan citav dan Ona hoce dan i noc Dan i noc Za jedan dan Za jednu noc Za jednu noc il dvje Dala bi sve Imam dragu nisam kriv Nisam kriv Svak je na svoj nacin ziv Nacin ziv nacin ziv Kad je ljubim citav dan Citav dan citav dan Ona hoce dan i noc Dan i noc dan i noc Da sam da sam da sam pekar Koji nocu radi Da sam da sam da sam pekar Sta bi da Hej da sam da sam da sam pekar Da li bi me htjela Janje moje bijelo Da li bi mi i tad rekla (stoj |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Долго сте работеле, трета смена, спиете сега а?
|
||
Keti72
|
||
Внеси реплика | страница <1 508509510511512 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |