|
K-15 |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po ludo ne ni bilo, a i nema da bide.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"abe audi-audi neshto da se voze" -mile
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vozi mile motorche,
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo skechot buba vozeshe, pa ja bapnal nekade, pa ja odnese na cacko da mu ja popravi i ovoj od buba audi napravi i mu vika : ovoa zal mi e gospodine ama ne izleze kako sho treba pa audi go napravivme...
i mile vika: "abe audi-audi neshto da se vozi" |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i, sega mile vozi traktorche- kolku neshto da vozi.
Изменето од orlov - 15.Јануари.2008 во 02:29 |
|
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глеај батка у кафичов све е класа. Ова ти е чист рубин!!
Абе рубин не е карши рекорд? хахахха |
|
Viksor
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K-15 e ludnica i nikoj ne moze so niv
|
|
K@te
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K15 se zakon!!!Bapco mi bese najsmesen...ama steta sto odamna veke ne e so niv...
|
|
Benja y Cami 4ever
|
|
K@te
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To4no
|
|
Benja y Cami 4ever
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечките се супер-оригинални и свои!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме нервираат више со излитени финти, милсам треба да праат пауза 17 нон стоп ок беа стварно али веке не се тоа тоа....
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досадни са више това па това
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие Цацко едно бише се направил, ѓоа во Луда Мара да се хранел, во онаа реката, што тече и кога нема вода, ам нели нивна си е пустата, а и неготинчани, и тие виделе па си направиле река, и мостови направиле на неа,ѓоа којзнае колку вода имало во неа, па че се удаеле ако ги засукале ногавиците и цап, цап, поминеле на другата страна, абе не е тоа Темза бе, па да се замислете како Мал Лондон да сте,големо чудо, ѓоа во Лондон немало бишинја, ама ако судиме по бишинјата кавадарци е поголем и од лондон, кај имало во лондон бише како Цаци наш, а и песна му испејаме Цаци наш голем маш, фатил петел за опаш, пател туку шшто, убав, црвен, што кук*рига во супата кога ја сркаш, иииии една милина,еден стрв да те фати, да бе, од тоа супите сите се гоат и бишинја стануваат, па сега Цаци парттија формира, па оти да не, ако може магариња да седат во парламентот зошто да не седат и бишиња, па полсе и кокошки и гуски и шатки и волови, е овие и сега ги има многу, нели, оти биле со високо образование, Високо Образовани Личности, бре, бре,. големо чудо - ги фрлија опинците зедоа лаптопчиња под мишка и сега на господ брадата му ја кубат, и тако то, мислим, ќе ја опраат бишињата, ќе ја опраат, а и не се скапи, има храна за нив, та во секое семејство се фрла леб, помија, е -еееееј, тоа е премија за нив, а и сето ѓубре ќе ни го исчистат, тие бишињата...
И то, и после ке немаме овци како ВМР овци СДСМ овци ами само бишиња ВМРбишиња СДСМбишиња, А бе Цаци, задоцнета ти е идејата, па во Парламентот овците одамна бишиња се направија. Ај да не види некое, ќе ме натера да чистам по него. А знаеш ли бе како смрдииииии!? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
princeza
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi obozavam k-15 najdobri se
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |