|
Убавина - интелигенција |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да, така е...ама се мислам теоретски, ај кажи тогаш зошто еве на пример две девојки, еднава има 130 кила, клемпави уши, нос шпакла, демоде (пошто не ја собира ништо) ама знаеш дека е предобра, квалитетна личност.
Другава е пак некоја со бомбастичен изглед, на пример Анџелина, Чарлиз Терон или како веќе сакаш....ама, покварена до коска, расипана, зла, проста...
Имаш шанса да одбираш, на која ќе и пријдеш (ама познавајќи ги нивните карактерни особини претходно)
|
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
На двете ќе им пријдам. Јас не одбирам за да не бидам биран.
|
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znam deka ubavinata e minliva, lugeto se menuvaat tocno...ama pred da zapoznaes i da zasakas nekoj treba barem malku i od nadvor da te privlece...pa ako i od vantre ti se dopaga ke bides so nego, ako ne-ne.. a jas nema da go ostavam deckoto ili mazot oti se zdebelil ili mu opagala kosata...toa e veke drug muabet...koga nekoj sakas ne go ostavash zaradi takvi gluposti i vo tvoi ochi e najubav kako i da izgleda... |
||||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене па прво одвнатре ме привлекува.
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kako more koa ke poglednes nekoj doznavas vednash kakov e od vnatre, ne zezaj... Изменето од IQ - 17.Јануари.2008 во 03:12 |
||||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас можам за многу девојки да речам дека се убави а ниедна да не ме привлекува. Ниедна не може да ме привлече со надворешниот изглед додека не ја запознаам внатрешно. |
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e taka moze, se soglasuvam, i jas taka sum |
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
inaku mazite se tie sho poveke pagaat na izgled...zenite pagaat na drugi raboti... pa polesno nekoja zena ke se zaljubi vo neubav maz otkolku obratno
Изменето од IQ - 17.Јануари.2008 во 03:22 |
||||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Пак се лажеш.
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"mazite se zaveduvaat preku ochi a zenite preku ushi" ova ne go izmisliv jas...ama ne velam deka samo izgled e potreben...i deka e najbiten, so tek na vreme stanuva se ponebiten...
|
||||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За мене да ме заведе некоја не ми се потребни очи, а јас не заведувам преку уши. Ова јас го измислив и е вистина за мене.
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bravo za tebe togash |
||||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тогаш ли само?
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i togash i vchera i utre i zadutre, ceeel zivot,da ima vakvi poveke kako tebe treba...
|
||||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |