|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
IRON MAIDEN
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ke bidam baba.DajBoze da bidam!Da ama ne kako mojana baba....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..od start si ja pochnala po tvoe rabotata...demek ja mislam kao sto treba...ali nema veze posho imash naj-jak nik na forumov...ti prostuem... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрви...за се се криви...па треба да се викаат СВЕКРИВИ
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cccccc...nema razbirachka so vas nevesti izglea...hahaahaaa
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cccccc...nema razbirachka so vas nevesti izglea...hahaahaaa.........
rece toj i kapitulirashe... im go prepushti bojnoto pole..a tie grakaa, kolvea... kinea zivo meso. kolvaa oci... svekrvi-svekrivi...veshterki...a mama- Deva Marija, mama ispruzena na trosedot, mama stsutsulena na celo na masata... mama beguva vo domot koj drug go gradeshe, opremuvashe so ljubov...za sin, za snaa, za vnucinja... |
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koga ke imam svekrva ke ja pocituvam no nema da ja vikam mamo sigurno
a patem nema nitu da ziveam so nea vo nikoj slucaj |
|
Life is beautiful
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e da...sad but true... ...ima edna poslovica sho vika...gi chuvam parite be, da mi gi jadat snai i zetovci...hahahahhaaa |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна сум што не сум дел од таа приказна, затоа само се пошегував на тема СВЕКРИВА-СНАА. (Кај мене никогаш немало месен обесен и готовс, не сум имала ни мама ни свекрива, сама се сносев со се во животот....)
Но и тоа колку познавам снаи кои постојано се плачат од своите свекрви...снаи кои спијат до пладне, додека свекрвите направиле ручек, се погрижиле за децата, испеглале, испрале, чуваат деца...кои лицемерно ги нарекуваат “мамо“ а зад грб им се ругаат, превртуваат со очите... исто како што познавам и свекрви на кои не им чинат снаите-не биле доволно убави, добри, вредни...нивните синови заслужиле нешто подобро... Жално е тоа. Изменето од maria_magdalena - 17.Јануари.2008 во 19:40 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja znaete onaa narodnata;" Koga bev mlada, svekrvite bea loshi, a sega loshi se snaite"
Znachi prvo kje bidesh losha snaa, a potoa losha svekrva! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isto taka mozesh da bidesh dobra snaa, a losha svekrva ...ili losha snaa, a dobra svekrva...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se zamarate tolku so niv?
tie ke idat po svojot pat vie po vasiot..............
koj denes zivee so svekrvi?????????????????????????????uzas...
uste li toa go ima,alooooooooooooo
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajdeeeeeeeeeee, mashala... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto vikash za moderna svekrva? jas do sega so segashnata snajka si zborev na mesinger i iskreno ako si se sakaat, nemam nishto protiv koga ke dojde vreme da mi bide i snajka. Jas davam cesen forumski zbor deka ke im davam pari koga ke im trebaat, ke im pomagam -koga ne se doma, mislam ako me zamolat pr. da im cuvam deca, a koga ke si odam prvo ke izluvtiram (da ne ostane troa svekrvin miris), pa ke si gi zemam i papucite (da ne gi gleda i da ne se nervira-snajkata)
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi pozdravuvam onie svekrvi i snai shto imaat korekten odnos! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |