|
Со шминка или без? |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si kazavme nie-umereno
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вкусно избрана и нанесена шминка оди секогаш во прилог на убавината на жената. Лошиот избор и претераноста во нанесувањето предизвикува контра ефект. Шминкањето е еден вид уметност за жената
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so sminka sekako
|
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
umerena normalno
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja neznam masko so ke kaze deka saka nasminkana devojka taka da ne znam za kogo tolku se sminkate
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да има потенцирање на некои делови но не да е вештачко. Без силикони и ботокс. Бидете природни и здрави
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa sebe si malce mascara i dovolno e... ne primetlivo za lugeto na za mene super e... DA, se sminkam, ne preterano... mozes so malku mnogu da izveces od svojot izgled Изменето од seka - 16.Јануари.2008 во 22:11 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nema ni da primetis deka sum nashminkana... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzabe se sminkate,... samo isflekani kosuli, nekoj treba da se nalapa pudra, a ionaka vo 5 saat sabajle se gleda koj e koj
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e dzabe ne e ubavi sme si nie i bez shminka, ama taka ushte poubavi sme e sega ako vo 5 toj shto e do mene, me vidi bez shminka i vresnuva, togash ni shminka ne te spasuva |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas preferiram bez, ne mi se jade pudra.... Kako mozeme nie maskite da ne sminkame? I dali toa e odraz na karakter da se prepravas deka si nekoj drug?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro si videl ti nekoja zena vo grad da ne e nashminkana? jas ne sum, najiskreno...ako e sredena togash e i nashminkana...zoshto nekoj drug? pa jas sum si taa, istata, samo ako mi se pojavi akna (ednas vo mesecot obavezno kaj site zeni ) togash se prikriva bojata so pudra za da ne se poznava od 2 km deka mi izlegla utrovo glupava akna... inaku se gleda kakvo e liceto na nekoja zena i da e so pudra i da ne e...
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |