|
ВМРО - ДПМНЕ со највисок рејтинг |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama ti IMASH problemi so chitanjeto IZGLEDA - gore pishuva deka e Makedonec vo sporedba so TVOJATA NESOODVETNA POGOVORKA ZA "DANAJCITE" - i NIKADE ne stanuva zbor za KOJ OD KOJ E POGOLEM MAKEDONEC. Ama EVE zatoa TEBE ke te proglasime za "NAJ-MAKEDOKA"....kako mnogu "doverliva i POZITIVNA" LICHNOST. Vprochem i TI SAMATA TAKA SI SE NAREKUVASH, vo temata "Makedonci na delo". |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A BE DETE, POGOVORKITE IMAAT PRENOSNO ZNACENJE...
ISTO TAKA, AKO TEBE NEKOJ TI RECE, "NEONKA!" TOA NE ZNACI DEKA UBAVO SVETIS, TUKU DEKA SLABO KAPIRAS!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOLAM????? Mene TI dete???? A more KOKOSHKO EDNA - a sto mislish ti, pogovorkite SE VIRUSI MOZDA, pa da se prenesuvaat????? Ne samo STO pojma nemash sto zboruvash - TUKU I NEMASH NIKAKOV RECHNIK. Najverojatno najgolemoto skolo sto si go zavrshila e 8-mo-letka (i toa zatoa sto e zadolzitelno). Koga se kazuva pogovorka - TAA POTPOLNO TREBA DA ODGOVARA NA TEMATA....a vo OVOJ sluchaj "Danajcite" NE BEA na tema. Megutoa IMA mnogu drugi Makedonski pogovorki...sto mnogu poveke ke odgovaraa na toa sto "sakashe" da go kazesh - MEGUTOA TAA STO JA ODBRA JA POKAZUVA SAMO TVOJATA GLUPOST A I NAKLONOST. A i toa "neonka" neshto mnogu mi e poznato???? Изменето од borec - 16.Јануари.2008 во 17:36 |
||
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vo vremeto na komunjarite cvetase od investicii,od vrabotuvanje,a i vladeese vistinsko pravo.Kolku me iznasmea Изменето од ela83 - 16.Јануари.2008 во 17:23 |
||
Mолчењето е злато:))))
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека се делите на ВМРО-овци и СДСМ-овци ке останеме ОВЦИ!!!
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KE GI PRESKOKNAM NAVREDITE I NA NIV NEMA DA REPLICIRAM, PROCITAJ MEGJU REDOVI ZOSTO
Koga se kazuva pogovorka - TAA POTPOLNO TREBA DA ODGOVARA NA TEMATA....a vo OVOJ sluchaj "Danajcite" NE BEA na tema.
-POGRESNO!
POGOVORKATA NE TREBA DA ODGOVARA NA TEMATA, TUKU NA SITUACIJATA, BEZ RAZLIKA KOJA E TEMATA.
ZA TOA MOZE DA DISKUTIRAME, PRIFAKJAM, AMA BEZ FRUSTRACII I NISKI UDARI
|
||
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто воопшто толку навреди бе луѓе? Колку што знам форумот служи за раменување на ставови а не за лични навреди! Па дај кулирајте малку
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GRESHKA PAK!!!!!!!!!!!!!!! Se odnesuva na situacijata SAMO AKO pogovorkata e vo opshta smisla ili NEPRETCIZIRANA. Kako na primer; "rani kuche da te lae"....tuka NE stanuva zbor za KOE KUCHE, NITU PAK SE ASOCIRA NA KUCHE.....taka da interpretacijata i upotrebata e obemna. Dodeka, tvojot primer na pogovorka SPECIJALNO se odnesuva ZA GRCITE (ili Danajci...cigani..Etiopjanci...ili sto ushte ne) poshto TIE SE IZROD i SPECIJALCI vo taa nasoka. Ako sakashe da ja kazesh poentata na pogovorkata TOGASH trebashe da gi iskluchish "Danajcite" i da napishesh vo opshta smisla. "Na primer..."pazi se od onoj sto mnogu pokloni ti nosi". Mnogu ednostavno, neli???? Samo na kogo da mu tekne??? |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ц ц ц пусто македонче...
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На едно место напишав дека форумот за мене претставува огледало на македонската интелектуална свест.
Тешко тебе моја Македонијо со БОРЦИ кои имаат толку беден и низок реченик и се фаќаат за него очајнички секогаш кога ќе останат без аргументи. Ама што се ни претрпела и нив ќе ги претрпиш. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa gledam forumov vrie od "intelektualni" temi i odgovori od tebe.... Sekoj EDEN zbor moze da otkrie MNOGU raboti za lichnosta koja pishuva ili pak namerata na istata. Megutoa jas mozam sega 3-dena da zboruvam na OVAA tema - megutoa NEZNAM DALI TVOJATA "INTELEKTUALNA SVEST" ke razbere. Bay the way.....od kaj go prepisha toa za "intelektualna svest"????? |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке го спуштам стилот на размислување за неколку степеници - повели |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahah..me nasmea..a postojano se prasuvav od sto doagja nikot neonic....znaci od neonksa...nemam namera da navredam nikogo |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |