![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 488489490491492 716> |
Автор | ||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ама и тебе ти дадов, подолу на оваа страница, а ти Џаки колку си скржав, само за тебе ја сакаш Моира
![]() |
||
Keti72
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Leleeeeeeeeeeee kolku vkusno si go napravila ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ne be, dvete zaedno, dvete za edno ...
nemojte krivo da me svatite (so f se pisuva, ama nema gajle)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
tete ne se krij , te vidov
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
heheh CIA pocna apla da raboti
![]() ![]() |
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
![]() |
||
|
zdravo tete,
da te izraduvam, dobro mi odi so moira i keti
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Dobar den tete
![]() ![]() ![]() Izbrisa li prasina od kolekcijata ![]() |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
heheeh..ne dozvoluvam prasina da padne na kolekcijata
![]() ![]() zatoa sakase da dojdam...da se pofalis a Djaki? ![]() ![]() Изменето од T-E-T-E - 16.Јануари.2008 во 14:42 |
||
|
||
![]() |
||
|
Denes e gooooooolem falbadjija, rabotava fali me usto ke te rascepam
![]() |
||
![]() |
||
|
da...pa cigankata zela nekolku dena odmor...znaes taa sto go falese
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
jok ke cekam drugi da me falat, a sto ke mi e ustata ako ne se falam
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
da zirnam sto se slucuva
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
pa normalno de
![]() ja me i mene
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 488489490491492 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |