|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 103> |
Автор | |||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I totally agree! |
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не мора да изедеш гомно, за да знаеш дека кавијарот е бољи.
|
|||
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа ти е потребен сенс за мирис со кој ќе почувствуваш дека фецесот не е за јадење. Значи пак сме на сетилно ниво... |
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај шо било опасно овде...
А стварно, ме занимат, зш свекој мж кој че видит педер добиват желба да го истепат, ако моит некој нормален мж да ми одговорит. Еве и мојо мж исто, на клоци крена еден...абе му веља пушчи го чоеко, шо сака нека прајт негов гз је, тој че носи утре пелени, промет че ти прај в аптека... |
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nisto cudno blagorodna..poznato e deka covekot spored Darvinovata teorija evoluiral od majmunot...e sega bez razlika na evolucijata..nekoi luge seuste ziveat vo miocenot.. Изменето од Eleni - 16.Јануари.2008 во 21:24 |
|||
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Комуницирам само со нормални луѓе, не ме интересира дали се геј или не, се додека имаат коректен однос со мене. Впрочем, мене не ми е битно што прави една индивидуа зад затворените врати на својата спална соба, зошто во својата интимна зона, секој има базично право да прави што сака. Напред геј луѓе, бидете си тоа што сакате да бидете, и ич да не ви чуе од ваквите фрикови што се закануваат со геноцид пред тастатура. FREEDOM FOR ALL PEOPLE Изменето од Eleni - 16.Јануари.2008 во 21:24 |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на некои очито не им работи сенсот... if you get my point... |
|||
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oh i get your point very well indeed...ама тие некои за кои тврдиш дека "oчито" не им работи сенсот, го имаат истото мислење за твојот сенс. Затоа, немој да се бориш против ветерници и прифати дека има луѓе со различна сексуална ориентација, оти истите постојат без разлика на твоето негирање или одобрување. By the way, зошто повеќето стрејт мажи се палат на лезбејки? Дали е тоа нивно делумно одобрување на хомосексуалноста? Хомосексуалци (машки или женски) имало и ќе има, тоа е инхерентна природна појава на еволуцијата на животинските видови, затоа и ја симнаа од листата на болести... |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
прифаќам јас дека има различни луѓе, оооо апсолутно прифаќам.....
има и такви на кои фецесот им е посладок од кавијарот....оооо апсолутно......... се што негирам е дека треба да таквиот да се прифати како нормален. п.с. како тоа ја симнаа од листата на болести? со гласање? па не е ова реферндум ова е медицина друже... |
|||
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено, ме забавуваш ... Очигледно (а не очито) не ти е јасно дека СЗО си има свои експертски конзилиуми во рамките на кои се гласа врз основа на прибавените наоди и истражувања во врска со одреден проблем И во најмалата организациона единица на ова општество има методи на гласање и одлучување, а камоли во Светската Здравствена Организација... И немој да ми објаснуваш што е референдум или плебисцит...не мешај баби и жаби... Не знам што не ти беше јасно во моето излагање, ама во функција на твоето подобро сфаќање и според старата гнома repetitio est mater studiorium, пак ќе ти повторам...она што за тебе е гомно, за некој е кавијар... ПС. Идеите и размислувањата ти кореспондираат на отоманскиот пашалук во кој "очито" си заглавил аџијо... Изменето од Quentin - 17.Јануари.2008 во 16:13 |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
haha ma ne mu davaj komplimenti..kakov otomanski pasaluk..on e uste vo sredniot vek...pali vesterki po Salem |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хаха, па другар, креативноста ти е нула, сега треба ли на патетичен обид за одговор да се арчи тастатура? |
|||
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пејоративите и навредите се одличен cover за примитивните...не мора да се мачат да прочитаат нешто корисно и да аргументираат врз основа на тоа...
Мене таквите ко ефенди аџија бескрајно ме забавуваат... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |