|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCNO TAKA.................I JAS SE SOGLASUVAM SO TEBE..........
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неможеш да му забраниш на срцето во кого ќе се заљуби, но ако си неумен-ќе си ја сркаш чорбицата. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GO SAKAM TOA STO POTESKO SE DOBIVA.............
ZNACI,DA BI SE VLJUBILA ZASTO DA NE?SAKAM SEKAD DA PREZEMAM RIZIK...........
AMA AKO STVARNO MI SE DOPAGJA
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
COVEKOT KOGA E MNOGU ZANESEN MOZE DA SE VLJUBI I VO KAMEN A NE ZNAE DEKA KAMEJNATA NEMOZAT DA VOZVRATAT LJUBOV TI E NONSTOP LADNI
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravilo broj eden;
SEKOGAS SE ZALJUBUVAS VO ZABRANETA LICNOST preporaka: 1. ODZABRANI JA 2. BEZHI I OSTAVI ili 3.SONUVAJ VO ZABRANETITE MIGOVI CETVRTO NEMA ZA ZAL |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vljubuvajne moze da se objasni i kako podcinuvajne a ti se potcinuvas pod nejzinite osobini zasto nekogas si bil zaroben pod stegite* na takov isti karakter koga ke se oslobodis od niv od tie stegi od minatoto ke mozes da sogledas deka so nea i si mnogu razlicen
zaklucok: zabreneti devojki bi mozele da bidat samo onie koi poseduvaat osobini koi pretstavuvaat postavuvajne na stegi* toa se depresivni , anksiozni,itn. devojki
site normalni nemozat nemozat da ti bidat zabraneti - mnogu mi e zal sto cel moj zivot se zaljubuvam vo [teski slucai]*
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VLJUBUVANJE NIKAKO NEMOZE DA SE OBJASNI KAKO PODCINUVANJE OD KADE TAKVI TOTALNI DEZINFORMACII I NEBULOZI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostanav bez zborovi...depresivna devojka e zabraneta devojka... |
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas moram da ti kazam deka denesno vreme za da svatis mnogu covecki odnesuvakna moras da si i psiholog
eveti edno soznanie
sto e strast kon nesto
strasta potteknuva od stravot
znaci stravot od toa deka ako nesto ne e vo odredena forma te tera taa forma da ja pretvoris vo forma kakva sto mislis deka e najpotrebno odnosno vo slucajov ti se boris da si vo soodnos so licnosta vo takva forma vo kakva sto mislis deka ne bi se nasol vo opasna situacija odnosno vo forma na podcinetost -ti nekogas si bil vo taa sostojba i sega tvojot organizam po avtomatizam reagira na takov nacin so zaljubuvajne-spasot ne e vo zaljubuvajneto nego vo naucuvajneto kako da go otfrlis toj tovar od nekogas -zasto koga bi se nafatila taa licnost da e so tebe kaj tebe povtorno bi se javile tie afekti* od nekogas
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
R-C-F
vaka koga te citam imam dve idei ili ti si na trefka ili jas sum momentalno na trefka treto nema zaljubuvanje i ljubov e totalno vladeenje na ravnopravosta zatoa so sakas da dades povekje odosto sakas da dobies a znaes deka kje dobies povekje odkolku kje dades pogolema ravnopravnost nepostoi vo nieden drug slucaj kakvo be potcinuvaje Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 01:47 |
|
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebe vo svesta moze da ti izgleda i kako pesna
no vo podsvesta kako se nekoi raboti podredeni ti nemas voopsto izgleda kapacitet da gi svatis
i samiot tvrdis deka si resen se da prifatis samo nesto da ne e po ftor pat kako sto e zapisano vo podsvesta
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ubo so me izanalizira
izgleda si diplomiran vo toa edno kje ti kazam mudrosta se uci so ziveenjeto so lugjeto ne so boga drugo ne treba neso komplikuvano koga e se prosto no za nekogo prosto e komplikuvano a nekoj namerno prostoto go komplikuva kako anticki filozovi a civilizacija se zasnova na brzinata ne na kompliciranosta zivotot e ubav koga e jasen a ne zamrsen so ubo me izanalizira bre , me zamisli sepak sum majmun vo odnos na tebe covek |
|
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti me zezas
koj go spomna boga
jas ti spomnav podsvest
a koga ce gi naucis paravilata na funkcionirajne na podsvesta se ki ti stane prosto i ednostavno ce vidis kolku ednostavno funkcionira coveckiot organizam i spored toa ce pocnes da konsumiras raboti koi nema da te voobraazat no toa e druga tema
eve edna sporedba
porano lujdzeto mislele deka gromot e od gospod no posle se doznalo deka toa e ptaznejne elektricitet
taka i so tvojata ljubov koja ti e zamisluvas na nekoj tvoj nacin a eden den tocno ke se znaat pricinite ne samo za ljubovta tuku i za sekoe covecko custvo
fine
dobra nojk
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ SPOMNA BOG??? ( mozebi tvojot potpis)
stoj ova vekje lici na konfrontacija pa kje zavrsam so toa i kje citiram eden potpis tuka neka mi oprosto toj so ne se sekjavam civ bese i glasi PO NEKOGAS BANANA I ZA FROJD PRETSTAVUVA OBICNA BANANA Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 02:45 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |