IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Со шминка или без?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со шминка или без?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 00:53
si kazavme nie-umereno
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:16
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

све све само не се шлапајте многу голема%20насмевка
ама се е добро кога не е претерано

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 10:56
Вкусно избрана и нанесена шминка оди секогаш во прилог на убавината на жената. Лошиот избор и претераноста во нанесувањето предизвикува контра ефект. Шминкањето е еден вид уметност за жената
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Melissa P Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Melissa P Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 12:23
so sminka sekako
Кон врв
Melissa P Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Melissa P Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 12:24
umerena normalno
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:16
ja neznam masko so ke kaze deka saka nasminkana devojka taka da ne znam za kogo tolku se sminkate
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 15:11
Да има потенцирање на некои делови но не да е вештачко. Без силикони и ботокс. Бидете природни и здрави
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 22:11
Originally posted by baso baso напиша:

ja neznam masko so ke kaze deka saka nasminkana devojka taka da ne znam za kogo tolku se sminkate

sa sebe si
malce mascara i dovolno e... ne primetlivo za lugeto na za mene super e...

DA, se sminkam, ne preterano... mozes so malku mnogu da izveces od svojot izgled

Изменето од seka - 16.Јануари.2008 во 22:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 22:23
Originally posted by baso baso напиша:

ma nema ni da primetis deka sum nashminkana...
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 01:02
dzabe se sminkate,... samo isflekani kosuli, nekoj treba da se nalapa pudra, a ionaka vo 5 saat sabajle se gleda koj e koj среќа
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 01:14
Originally posted by sensei sensei напиша:

dzabe se sminkate,... samo isflekani kosuli, nekoj treba da se nalapa pudra, a ionaka vo 5 saat sabajle se gleda koj e koj среќа

ne e dzabe ne e ubavi sme si nie i bez shminka, ama taka ushte poubavi sme e sega ako vo 5 toj shto e do mene, me vidi bez shminka i vresnuva, togash ni shminka ne te spasuva

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 01:24
jas preferiram bez, ne mi se jade pudra.... Kako mozeme nie maskite da ne sminkame? I dali toa e odraz na karakter da se prepravas deka si nekoj drug? голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 01:32
dobro si videl ti nekoja zena vo grad da ne e nashminkana? jas ne sum, najiskreno...ako e sredena togash e i nashminkana...zoshto nekoj drug? pa jas sum si taa, istata, samo ako mi se pojavi akna (ednas vo mesecot obavezno kaj site zeni ) togash se prikriva bojata so pudra za da ne se poznava od 2 km deka mi izlegla utrovo glupava akna... inaku se gleda kakvo e liceto na nekoja zena i da e so pudra i da ne e...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:01
Originally posted by sensei sensei напиша:

jas preferiram bez, ne mi se jade pudra.... Kako mozeme nie maskite da ne sminkame? I dali toa e odraz na karakter da se prepravas deka si nekoj drug? голема%20насмевка
GLUPOSTI!DA SE PREPRAVAS DEKA SI DRUG?! SEKOJA ZENA TREBA DA JA ISTAKNE SVOJATA UBAVINA NA NACIN NA KOJ TAA KE ODBERE A VIE MAZITE NE SE PRASUVATE I NEMOJ DA MISLIS DEKA SO SMINKATA NIE SAKAME DA SE POKAZEME KAKO DRUGI TUKU NAPROTIV .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.