![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 299> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CNM i ja se nadevam, ama so nekoj moze da se zajadam, pa da ne mi e prijatel poveke...zasega nema takov fala bogu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
na clenot nad mene neznam sto da kazam
ete, mi se svidja nikot bas e zagadocen IQ |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
НЕМАМ ШО ДА МУ КАЖАМ НА ЧЛЕНОТ |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
fala i mene mi se dopaga tvojot ako oznachuva toa shto mislam... grupata INXS? ili se lazasham??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ЧНМ САКАМ ДА МУ КАЖАМ ДЕКА СЕ ЗБУНЕ
|
|
![]() |
|
pak ne beshe nameneto za tebe tuku za inessX
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
епа сеа шо да праам така се паѓа
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
чнм кога ќе видиш дека некои двајца играат тргни се да доиграат....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
CNM ne i se luti "mala e", ne razbira i mora da se izbori za mesto na forumov, neli moderator saka da bide
![]() |
|
![]() |
|
чнм не и се лутам... их на нина никој не може да и се налути...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
CNM treba so nea vnimatelni da bideme znaes kako e moze da se javi na SOS telefon za zlostavuvanje na deca i site ke imame problem
![]() |
|
![]() |
|
чнм мислам дека не знае за тој број...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
mnogu pomudro da se premolcat mnogu raboti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CNM mislam deka gresis, isto kako sto i Nina gi gresi godinite
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |