IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 103>
Автор
Порака
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Статус: Офлајн
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:00
kaj nas nema homoseksualci, kaj nas ima PEDERISTA !!!
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:03
Originally posted by аџија аџија напиша:

одговорено е не биди мрзлив.... голема%20насмевка

Ако имаш одговорено, дај линк, како јас тебе шо ти давам ти ко ќе подзаборавиш или ќе замижиш на моите реплики.

-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:14
епа ја не сум толку добар....голема%20насмевка

барај, кажано ти е...
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:15
ABE KOJ E TOJ PAMETEN STO PEDERIVE GI STAVIL VO SEX I LJUBOV.
PA NELI IMAA SVOE KATCE, DAJ DA NE GI MESAME SO NORMALNITE LUGE.
ADMINISTRATORIII - POZDRAV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:17
си имаа едно време катче...

али монотоно им беше...
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:38
Мене стварно не ми е јасно зошто волку негативна енергија насочена кон gay луѓето!? Зар сексуалната определба ја покажува вредноста на човекот? Дај пуштете ги луѓето нека си живеат онака како што сакаат, и онака ништо лошо не прават! И страшно е што прочитав што постојат луѓе што сеуште мислат дека хомосексуалноста е болест!! Па добро бе луѓе во кој век живеете!?
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:44
...izvini ama ne e negativna energija, sekoj ima svoe pravo da si napishe onolku postovi kolku sto ima pravo i drugiot...mnogu se razripale braka, pa malce da gi spushtime na zemja...za sekoja akcija ima reakcija...a tuka sme za toa...da se odrzi balansot na neshtata...isto bi bilo inache koa nema da imash stav ili koa bi kazal deka ne ti e gajle za nishto...a toa e losha rabota sekako...megutoa na kraj kraeva ne treba da ima ljutenje za nishto poshto ova sve tuka e neozbilna rabota...ili...vaa rabota leb ne dava...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:46
страшното е што ние ги пуштаме геј луѓето да си ги тераат своите неморални дејанија...

а тие толку дигаат џева за нашите ЗБОРОВИ.

Кој е сега нетолерантен?
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 04:38

страшното е што ние ги пуштаме геј луѓето да си ги тераат своите неморални дејанија...

а тие толку дигаат џева за нашите ЗБОРОВИ.

Кој е сега нетолерантен?

MALOGRAGJANSTINA, so eden zbor...

Welcome to Skopje and Macedonia, edno golemo selo....

Изменето од Neonic - 15.Јануари.2008 во 04:58
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 04:44

komedija газење%20од%20смеење nekoj ke pustal, pa nema da pustal, nekoj ke kamenuval...abe drami od shekspir ova decava od Makedonija...
 Namesto na devojkite da im posvetat vreme, tie se zanimavaat so kamenuvanja, so mentalni bolnici...
 i ocigledno nesto vo niv gi vlece sekoj den da pisuvaat na ovaa "omilena" tema....za "pederite" kolku bile losi, nemoralni ...i da si naogjaat samo-opravduvanja za agonijata sto im se sozdava vo dusata...
   "zosto sum i jas poinakov?"
 a da se videvte vo ogledalo sebesi, onaka ubavo, id da si priznaete nesto???

polesno ke vi bide....

Изменето од Neonic - 15.Јануари.2008 во 05:01
Кон врв
EVIL-B Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Norfolk Island
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVIL-B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 06:12
Sto da si priznaeme pred ogledalo?
Ako ne si "Gay" so ne gi pcues i ti a?
Da vi e*am ideologijata sto vi ja dava Boki 13ka.
Naj iskreno vi kazvam togas ko bese vo Bitola toj bojan jas bev do Pp od privatni pricini.Ako bev vo Bt ke izlezev so puskata sto ja imam doma i ke go zastrelav tamu vo Millenium kaj so igrase striptiz na balkonot.I onaka mene mi e gajle uste edno delo mi fali da legnam zatvor.Barem ke ubijam nekoj i na toa ke mi bidi blagodarna cela Makedonija.

Изменето од Eleni - 15.Јануари.2008 во 15:00
Bill Collecta
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 15:20
Originally posted by EVIL-B EVIL-B напиша:

Sto da si priznaeme pred ogledalo?Ako ne si "Gay" so ne gi pcues i ti a? Da vi e*am ideologijata sto vi ja dava Boki 13ka. Naj iskreno vi kazvam togas ko bese vo Bitola toj bojan jas bev do Pp od privatni pricini.Ako bev vo Bt ke izlezev so puskata sto ja imam doma i ke go zastrelav tamu vo Millenium kaj so igrase striptiz na balkonot.I onaka mene mi e gajle uste edno delo mi fali da legnam zatvor.Barem ke ubijam nekoj i na toa ke mi bidi blagodarna cela Makedonija.

Македонија ќе те заборави за 1 ден, а ти ќе си окапеш во затвор поради глупавиот начин на размислување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 15:29
полошо е да си убица
отколку геј

ама уште боље е
да си стрејт.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 00:56

полошо е да си убица
отколку геј

ама уште боље е
да си стрејт.

toa ti mislish..koga ke probas,togas ke imas pravo da go tvrdis toa ..dali e bolje da si gay ili str8 намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.