![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 1553> |
Автор | |
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ТЕТЕ
![]() ![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Keti
Dobredojdovte
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Здраво Вал
![]() ![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Heloooooooo na site dragi moi forumski druski
![]() ![]() ![]() P.S. Leleeeeeee, Keti denes kolku si zgodna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Dragi prijateli i prijatelki...sega veke mozam da potvrdam...veke 9 dena i oficijalno se naogam vo vrska
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Konecno i diogen se zaljubi. Aj so sreka neka ti e
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
blagodaram moira
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i mene me raduva sto si sreken, sakam srekni lugje
![]() |
|
![]() |
|
znaes..nikogas ne sum veruval vo ona deka "site ni imame nekoja vtora polovina koja luta nekade niz svetot i ceka da ne pronajde ili da bide pronajdena"...no sega veke ne sum siguren deka ne e taka...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ЗДРАВО ДЕЧИЊА
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagodaram Valerija..ti posakuvam da ti se vrati (ako ne si zaljubena)..ili nikogas da ne ti pomine sostojbata na happiness....nego sto sakam da ve prasam..znaete malku cak mi e i strav..od prviot den imavme cuvstvo kako da se znaeme cel zivot..sakame isti stvari..mrzime isti stvari..slusame ista muzika..u sex-ot se nadopolnuvame perfektno (sto nikogas ne mi se slucilo).....si gi citame mislite..edniot na drugiot mu ja zavrsuva recenicata...toa malku me plasi...dali e toa vo red...dali mozat da uspeat dvajca tolku slicni..da ne recam isti?
![]() |
|
![]() |
|
Ne se opteretuvaj voopsto, opusti se i uzivaj dodeka mozes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Srodna dusha se vika toa,Diogen,
Ic da ne te plasi,mislam povekje ke uzivate vo tie za Vas "isti"ili silicni nesta
Veruvaj mi podobro e da si tolku slicen vo navikite,zelbite,stavovite,otkolku ona sprotivnosto...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |