|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 1553> |
Автор | |
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕТЕиди пиј кафе на сите заедно
|
|
Keti72
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tete
Keti
Dobredojdovte
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво Вал
|
|
Keti72
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heloooooooo na site dragi moi forumski druski
P.S. Leleeeeeee, Keti denes kolku si zgodna |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi prijateli i prijatelki...sega veke mozam da potvrdam...veke 9 dena i oficijalno se naogam vo vrska ...pocnuvam i da se zaljubuvam..pomina fazata koga samo mi se dopagase
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno i diogen se zaljubi. Aj so sreka neka ti e
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram moira ...ej epten sum vo love
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene me raduva sto si sreken, sakam srekni lugje
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes..nikogas ne sum veruval vo ona deka "site ni imame nekoja vtora polovina koja luta nekade niz svetot i ceka da ne pronajde ili da bide pronajdena"...no sega veke ne sum siguren deka ne e taka...
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i OD MENE CESTITKI OD SRCE ZA ZALJUBENIOT DIOGEN
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗДРАВО ДЕЧИЊА
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram Valerija..ti posakuvam da ti se vrati (ako ne si zaljubena)..ili nikogas da ne ti pomine sostojbata na happiness....nego sto sakam da ve prasam..znaete malku cak mi e i strav..od prviot den imavme cuvstvo kako da se znaeme cel zivot..sakame isti stvari..mrzime isti stvari..slusame ista muzika..u sex-ot se nadopolnuvame perfektno (sto nikogas ne mi se slucilo).....si gi citame mislite..edniot na drugiot mu ja zavrsuva recenicata...toa malku me plasi...dali e toa vo red...dali mozat da uspeat dvajca tolku slicni..da ne recam isti?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se opteretuvaj voopsto, opusti se i uzivaj dodeka mozes
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusha se vika toa,Diogen,
Ic da ne te plasi,mislam povekje ke uzivate vo tie za Vas "isti"ili silicni nesta
Veruvaj mi podobro e da si tolku slicen vo navikite,zelbite,stavovite,otkolku ona sprotivnosto...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |