|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | ||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова е добро,
|
||
Keti72
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe ima i "osten" stap, dal bog... ...osten-stap za teranje magarinja koa ke zastanat u mesto i ne mrdaat...e ondak ostenot od pozadi i obichno ne se krshi od jako drvo e napraen magareto letaaaaaaa, fala bogu e da...hahahahhaa |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што ти значи модерно време |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poarno od cet, nego... mi kazuva prijatelka otisla da si poseti nekoja tetka...necija svekrva...zena pralizirana 3/4 godini... smestena vo nekoja dogradba-shup**ka ( a trokatnicata vo koja ziveat sinot i snaata babickata so pokojniot dedicko ja izgradile i otstapile na sinot i snaata) uslovi-kuce da vrzish ke skine lanci i ke izbega. Niz trokatnicata se vrzmaat 3 kuchinja, izmieni, iscisteni, naraneti... prijatelkata padna vo depresija... zar ova go ima kaj nas? Samo povtoruva:-Zoshto gledame deca...zoshto se macime da gradime i pecalime.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mi kazue eden drugar, sea razveden srekno de...za zena mu...kako ja donel od nekoe skopsko selo, pa i dale sve negovite i rabota i stan i kola abe sve posho imale...e sea doshlo vreme krizno da zivee so svekrvata dok ne se odglavat-demek godina dve...i ovaa fatila magla kaj nejzinite u selo...svashta...i se razvedova...i sea mie sadoi nadvor u dvor na ladna cheshma u sred zima...e da...
Изменето од ...Well... - 14.Јануари.2008 во 02:21 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be brza....dobro..zenite ne se pametni...ama sto ke reces za mazite?!!!neli cudno kako taka pametni pa ke zaglavat so nekoja glupaca?....
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paaa,...neli znaesh deka tie imaat po dve glavi,....e,pa,...kaj nekoi ednata ,...a,kaj drugi ,...drygata preovladuva!,...
|
||
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ama malata glava...kolku sto znam...trca nadvor da se odmara...a taa vizibl nosi doma glupaca
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa,....koga ednata ke reshi,...drugata ne smee da prigovara,...
|
||
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci sepak u koalicija se
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znachi deka na nas kako ni odgovara taka ke bide...toa e i temata e za svekrvi a ne za dvoglavi azderi...
|
||
IRON MAIDEN
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo jas i majka mi znaeme kakva e baba mi t.e. svekrvata na majka mi.Zivotot so nea e horor film :)))))
VESTICA prava.... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ama i vie ke bidete eden den babi...aaaaaaaa... |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |