|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 33> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ЖАЛ СЕКОГАШ Е ТАКА. СЛУШАЈТЕ ПАТАЛЦ, А НЕ ГАТАЛЕЦ................ |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ЖАЛ СЕКОГАШ Е ТАКА. СЛУШАЈТЕ ПАТАЛЦ, А НЕ ГАТАЛЕЦ................ MI SE IMA DOSEA DVAPATI SLUCENO DRUGAR DA SE ZALJUBI U MENE.AMA JA IMAM USE MN.DRUGARI |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во многуте другари побарајго вистинскиот. Нема да зажалиш. |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Онлајн статус: Онлајн Пораки: 3176 Испратена: 11.Јануари.2008 во 18:29 Другарство меѓу машко и женско, дефинитивни ДА: нема таков кој би ја побил оваа вистина. повелете аплицирајте со докази. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dosega bilo se naj, naj, toa e oslovno i kazjano ne daj bozje da pomislat.Gresho sum svaten.Luge, druzjetese, a ljubetese so toj so koj treba i so kogo ste. Drugartvoto si e sosema drugo. Drugarstvoto se dozjivuva.
Orlov и јас планирав да се дружам со другар ми уште многу години...ама после 4 години се роди обострана љубов.....и така сега сме среќно заљубени Значи не секогаш, ама во поголем број на случаевите се појавува некоја привлечност. Ако сум женско и ако имам другарка,тоа нема никогаш да се случи, ама ако имам другар..... постои барем 0,01% за да се привлечеме Изменето од Ena - 14.Јануари.2008 во 15:12 |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жена је: Рај за очи, пакао за душу а чистилиштеза џеб! но моите две другарки се само прави другари. Затоа после три и пол децении сеуште децидно тврдам, дека другарство е можно. |
||
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потполно се сложувам дека е можно другарство помеѓу машко и женско!
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај оди па докажи им на останатоте???!!!!!!!!!!! Изменето од orlov - 15.Јануари.2008 во 00:28 |
||
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нема што да им докажувам, јас само си го кажав моето лично искуство Можеби останатите имаат поинакво искуство. А бидејќи секој има право да си го каже своето мислење, мене ми останува само да го почитувам тоа мислење без разлика дали јас се согласувам со тоа или не
Изменето од OUST - 14.Јануари.2008 во 17:03 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...АКО ТИПОТ НЕ ТИ СЕ "ПУШТИ"...ТОГАШ Е СОМНИТЕЛЕН..., ,И Е ЗА ДРУГАТА ТЕМА... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Премногу ги генерализирате работите. Не може да се каже дека СЕКОГАШ се развива љубов меѓу другар и другарка. Како прво, битен е и степенот на пријателство кој постоел меѓу нив. Не можам за другарка да сметам некоја девојка што ја знам неколку месеци, па после ми станала девојка Значи јас темава ја сфатив во смисла на долгогодишно константно пријателство кое потоа се развива во љубовна врска...Correct me if i'm wrong...
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma neznam shto voopshto objasnuvash? Od shest do 18 godini sme drugari. A, potoa ushte trieset i pet/shest godini. Toa ti e sestra. Dali nekoj bi ja legnal sopstvenata sestra???? A, vamu eden tip pogore so simptomaticho somnitelen karakter, zboruva sosem drugo, i temata ja vodi vo pogreshn pravec. Dokolku e nastran neka si e, no neka pishuva vo podforumot za nastranite. Definitivno: DRUGARTVO, MEGJU MASHKO I ZJENSKO POSTOI. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dechki,
pazete na zjoltata linij! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |