|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 55> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде совет за мене кажете ми инстал. на новости у пхп за еден сајт ми треба така да значи внесување автоматски дали по маил или моб на индекс да ми идат ве молам хепл пишете код или по лп
|
|
BSOD
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види овде : IBM RSS И овде: feed for all Magpie RSS Изменето од BSOD - 17.Декември.2007 во 01:56 |
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj videte IP.(tema)
Crack za 'easy hide-IP' |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе има еден проблем имам колекција од некој 30 оригинални ДВД наслови
е сега ке ги копирам на HDD со DVD FAB или некоја таква програма правам
копии без проблем но никано не можам од нив да направам Divx пробав со
DVDx и со Super DVD Riper но нејке со DVDx ми дава греска за аудио
кодекс и на 35% се гаси а Super DVD Riper поминува до карај ама е
заникаде фиомот лета за 40 мин заврсува цел ко да си го ставил на
мотање ако некој знае нека помага
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
hitmangv
Нов член Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam eden problem so particiite vo windows. imam dve particii i samo ednata od niv Local Disc C raboti a drugata particija Local Disc D ne saka da se otvori i pisuva access is denied. probav da ja formatiram particijata ama pisuva you don't have the privileges to do this command.
ova trae veke 1 mesec i stvarno ne znam sto da pravam dali treba da go formatiram kompjuterov ili...? ve molam da mi pomognete barav na net ama ne najdov nikakov odgovor. odnapred blagodaren. |
|
BSOD
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не си логиран како 'guest'? Пробај логирај се како администратор...ако не ја бива тогаш спушти некој Partition manager и избриши ја партицијата. Jas koristam samo GParted LiveCD super e: GParted LiveCD Па после изрежи го iso фајлот на цд и 'boot up' од цдто. Za start од CD мора да ти е избрано во BIOSot. Ако ти е ова комплицирано тогаш имаш голем број на windows аппликации. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne ima nekoj crack za Windows 2003 Server
Slucajno!
Изменето од којсумјас - 28.Декември.2007 во 00:52 |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So komsijate preku ruter sme vrzani na net iama nemame mreza jas iako mi estaveno se na shere nemozam da vlezam kaj nego ni on kaj mene ednostavno ne nema a ima net i drugo se si raboti
care |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
veno
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam problem so gluvceto povremeno koci ili pak voopsto ne raboti go nosev na drug komp. raboti sto da pravam mislam deka vo komp e rabota dali nekoj znae nesto povece pozdrav na site.
Изменето од veno - 13.Јануари.2008 во 20:17 |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првои очисти го комјутерот од вируси, адвариња, спајвариња и слични малициозни програмчиња.
Ако уште имаш проблеми, пробај со друго глувче на твојот компјутер, ако работи не ти е исправно твоето купи си ново. Ако и тоа не работи портот за глувче не ти е ОК, Купи си глувче со УСБ порт. |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Вено!
Провери дали ти е уклучено File and Printer Sharing. Конфигурирај одново Home Networк. Изменето од којсумјас - 13.Јануари.2008 во 23:31 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми треба помош од вас:
Дали некој има Product Key за Microsoft Office system 2007 ? Ми бара 25 знаци за да можам да го активирам Ако некој знае, нека пише Фала однапред |
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ti gi 25-te znaci
VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT Ili pak ovie ako ti se policni HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Microsoft office professional Plus 2007
MTP6Q-D868F-448FG-B6MG7-3DBKT ili TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |