![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 28> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
многу гледат К15 и одма пример од нив, ,,на ти го, дајмиго. и можеби и ајде одма алаш - вериш,, Е, неможе тоа така. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
VO POGLEDOT DOPIRAS DO DUSATA,DO SRCETO .KOGA SAMO NA MOMENT BI ZASTANALE I BI POGLEDNALE VO OCITE NA DRUGIOT VO TAA TOTALNA TISINA BI MOZELE DA GO VIDIME SVETOT I IDNINATA SO TOJ COVEK I NEKAKO EDEN TAKOV POGLED IMA EROTSKA SLIKA OD KOJ ME LAZAT MORNICI
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ubavo kazano...kontessa... ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Pogledot ponekogash "zboruva" i znachi i poveke od zborovite
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
eden baknezh pesni roj
eden pogled bezbroj sni........................... |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
POGLEDOT I TOA KOLKU E VAZEN.....................MA NAJVAZEN E........POGLEDOT ZNAE NEKOGAS DA TE ZANESE...................
MENE DA MI E BITEN...... |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Најголемиот проблем е што кога ти де допаѓа некој, секој негов поглед го доживуваш онака како што тебе би ти одговарало да биде
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Кажи им бибче на неверниците. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
sto da im kazam.............si znaat oni samo sto ne priznavaat??????
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 16:06 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
Да си ми здрава и жива. Ама ајде да ги натераме да признаат. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
А бе многу работи укажуваат на нешто. Освен погледот и положбата на телото исто зборува многу, ама јас не знам да ги читам тие работи
![]() |
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
znaci kako ne znaci ja gleas bledo i se prasuvas nosi li prsluk ili ne nosi i kolku vreme ke ti treba se toa da se soblece taka nesto bi bilo masko koa glea zensko
![]() |
|
![]() |
|
Znachi i te kako.
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |