IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е важно жената да доживее оргаза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е важно жената да доживее оргаза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 04:22
bravo be masko
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 14:34
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Најбитно.

Ne mu ja misli tolku, ako se koncentriras tolku na nea gubis od spontanosta a taa e (spored mene) najbitna vo sexot. Kako i da e bravo za tebe, son na sekoja devojka e da najde ljubovnik koj ke ja cuvstvuva do maksimum голема%20насмевка
мечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаењеголема%20насмевка

Изменето од Lady Blue - 14.Јануари.2008 во 14:34
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 15:09
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 15:59
Se trudam zatoa sto znam deka dokolku ona dozivee orgazam ke mi vrati desetostruko. Devojkite znaat da cenat momci koi se grizat i tie da bidat zadovoleni. намигнување
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 17:54
Па кој рече дека не е битна девојката. Посебно во долга врска мора да постои соработка за да се биде успешен на ова поле.
Поздрав до сите што го поседуваат инстиктот да осетат кога е време....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 18:34
Originally posted by BidiFit BidiFit напиша:

Па кој рече дека не е битна девојката. Посебно во долга врска мора да постои соработка за да се биде успешен на ова поле.
Поздрав до сите што го поседуваат инстиктот да осетат кога е време....

Испратена: 30.Октомври.2007 во 18:30
...ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕЕЕ...!!!ВАЖНО МЕНЕ ДА МИ Е УБАВООО...!!!
ABER DOJDE.... ZAGOR E ZIV
IP логир

...ЕВЕ ЈАС РЕКОВ!..И СЕА ШО...?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 19:07
.................LAZESSSSSSSSSSSSSS????????збунетост???????PRIZNAJ............POLA TI SE PRASTA??????
Кон врв
STEFANI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај STEFANI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 02:38
Pa........mislam deka bi trebalo da vi e mnogu bitno!!! Ajde da ne bideme egoisti i samo ednata strana da bide zadovolena,a drugata?
Mnogu smesno prasanje
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 03:14
obavezno duri ne bi ni dozvolil jas da svrsam pred nejze nikako mnogu povazno mi e ona da se opusti i bide zadovolna odkolku ajs da gledam otrovot da go izvadam od mene ima nacini za toa
taka da najvazno mi e ona prva ili zaedno da se opustime potocno orgazam da ima da bide zadovolna zatoa stotoa mi pravi merak na mene i me ispunuva kolku ona sto e posrecna tolku i jas ce bidam zasto da ja omalovazuvam pa zaedno sme vo cinot taka megusebna zakrpa:)
голема%20насмевкаљубовголемо%20гушкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 09:03
Zagoreeee,ako si tolku sebicen sledniot pat nema da ti dadaaaatнека%20ти%20е%20срам
apce
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 09:40
МИ Е ГАЈЛЕ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 09:47
Koga ja gledas kako uziva vo toj ili tie momenti, mislis deka si navistina sposoben i poseben, no po nekoe vreme ke te zacudi nejzinoto odnesuvanje "kako nisto da ne bilo " i ke te kritikuva za ova ili ona i ako skrenes vnimanie, ke ti odgovori : Mislis deka se e samo do toa ? A ja pa mislev deka samo do toa e i pocnav da se somnevam vo terminite kako ljuboven zanes, ne mozam bez tebe i drn, drn...
Кон врв
misterX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misterX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 04:27
Abe taa ednas da svrsi e mnogu bitno, a posle toa ti ako sakas mozes i 10 pati da si svrsis i ic ne e bitno. E sega, edno e mnogu bitno.
I prvoto i voroto e mnogu tesko da se postigni bez mnogu ljubov,razbiranje,trpenie i sila.
Koj saka da proba od "maceto" uste ednas treba rabotata da si ja zavrsi do kraj. Toa ti e isto kako koga edno 7 godisno dete posle dolga "borba" -kavga i karacka so tatkomu ke se izbori da dobie sladoled i istiot posle toa na polovina-nedolizan ke go frli. E posle toa nikogas poveke nema da dobie sladoled pa ako saka i neka pukne od placenje. A ako si go lapne do kraj togas e druga prikaznata.

Изменето од Eleni - 08.Февруари.2008 во 12:23
هاملثت
Кон врв
misterX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misterX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 04:32
Od pogore iznesenoto moram da vi kazam deka mene mnogu mi e bitno zenata da dozivee orgazam.
Jas sum golem pobornik zenata da dobie orgazam kade sto saka i koga sto saka i licno im se ponuduvam na site zeni dokolku imaat potreba da mi se obratat za pomosh. Ke se potrudam da im izlezam vo presret-krevet i so seta svoja energija da im pokazam deka mi e bitno da imaat dobar orgazam. Da ziveat zenite i nivnata potreba od orgazam.
Da ja nemaa taa potreba nemase da ni davaat!!!
Ejjjjjjjjjj Zamislete samo kakov ke bese svetov...

Изменето од Eleni - 08.Февруари.2008 во 12:22
هاملثت
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.