![]() |
|
Битола град на Конзулите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | |
kolenas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BITOLA
|
|
KOLE NAS ,e*ac VAS
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Denes otvorija Bugarski Konzulat Bitola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Bitola e grad so mnogu kvaliteti....
Spored mene toa e najubaviot grad vo Makedonija a mozebi i najubav vo svetot...Ziv i dinamcen e sekogas so ljubezni i dobri luge.Abe so lupam pojke najubava e Bitola!!!
BITOLA-The best city in the world!!!
|
|
![]() |
|
anko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Fh da mi e sega da sum vo BITOLA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ehhh,...da mi e sega da sum ,...kaj shto si ti,..
![]() ![]() ![]() Изменето од brza - 07.Јуни.2007 во 00:41 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Кај сте битолчани шо ќе се испофалите ве нема
![]() |
|
![]() |
|
GeniXmeN ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Нема со да се кажи кажано е и се знај Битола си е Битола и како беше она битолската
Битола леле шуба си кај да одам кај да скитам вечно моја ќе си ти или имаше и Битола леле шуба си кај да одам кај да скитам пак ќе се вратам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Еееее... и јас си ја сакам Битола
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
EVIL-B ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Jas sum od Bitola i manjmnogu si ja sakam
|
|
Bill Collecta
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Не сум бил во Битола, и затоа не можам да коментирам од лично искуство, но во секој случај имам слушнато многу позитивни коментари и затоа во најскоро време планирам да го посетам градот на конзулите
![]() |
|
![]() |
|
makgurrl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Jas sum bila vo dosta gradovi niz cel svet, i nema kako Bitola vervajme luge! Lugeto se dobri, i tamu se zivee zivot. Sirok Sokak e odlicno i cisto so novi kafici skoro sekoja godina. Nema kako bitola, i ni tu ke ima kako bitola. Sve bi dala da sum tamu sega....
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
dobar e |
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
siroksokak sabota koa e dobro vreme ubava gletka
![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
I
![]() NEznam zosto ama gradot mnogu go sakam.Mozebi zatoa sto mojot omilen bend Parketi e od tamu.Mozebi zatoa sto lugeto se ljubezni.NEznam. A i mnogu mi se sviga nivniot dijalekt.Sakam da naucam da zboram taka. |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |