IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 42>
Автор
Порака
ganeto1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ganeto1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 20:06
ТОЧНО!!!Тие се насекаде околу нас!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 11:11
Originally posted by ganeto1 ganeto1 напиша:

ТОЧНО!!!Тие се насекаде околу нас!
Да бе, од духовите окулу нас не можеме да се разминеме.
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 22:17
Духови немаааааа.
Има само халуцинации.
Кон врв
mahi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mahi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 04:45
hihiih
ne e tocno
duhovi ima
zarem e haulcinacija sto dvajca vo isto vreme vidovme duh?
Кон врв
aurelianus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aurelianus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 00:17
Originally posted by mahi mahi напиша:

duhovi postojat 100%

jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka
2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno

...колку години имаше ти тогаш?Денес се уште веруваш во тој детаљ...
8"
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 07:08

глупости...и тоа на квадрат...плазење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 15:47
e taka da vidis i ti pa da poveruvas
Кон врв
EVIL-B Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Norfolk Island
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVIL-B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 07:41
Veruvam vo duhovi 100%
Jas licno ne sum imal moznost da vidam no poznavam eden decko koj ima seriozni problemi so senki odkako pocina tatko mu.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 23:54
Originally posted by EVIL-B EVIL-B напиша:

Veruvam vo duhovi 100%
Jas licno ne sum imal moznost da vidam no poznavam eden decko koj ima seriozni problemi so senki odkako pocina tatko mu.

и тие сенки...се духови...збунетостзбунетост
Кон врв
EVIL-B Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Norfolk Island
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVIL-B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 05:15
E dobro be Blashke koja e razlikata megu senka i duh aj da mi objasnis ti mene?
Bill Collecta
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 23:29
Originally posted by EVIL-B EVIL-B напиша:

E dobro be Blashke koja e razlikata megu senka i duh aj da mi objasnis ti mene?

како да ти објаснам бе ЕВИЛ..кога незнам ни јас...тага
  затоа и си прашувам...збунетост да научам и јас...плазење
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 16:57
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:04
Кон врв
mahi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mahi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 23:22
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Не се замарајте, духови не постојат физички, тоа се само привиди во вашите очи( глави). Има бројни такви примери! Помогнете си самите (доколку верувате во духови) со тоа што веќе нема да верувате!

duhovi ima sekako,,vo naseto fizicko telo e nasiot duh...posle smrta na nekoj covek mozes da vidis duh,,,,,nema so da si pomogneme sami,treba ti da svatis deka postojat
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 22:24
Nekoj veruva vo duhovi nekoj ne.Nekoj gi videl, na nekoj mu kazale za nekoj sto gi videl,kako i da e eden den site ke ja doznaeme vistinata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.