![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 716> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...lepoti...imam nesho za vas...ama ja so poshtarot sum ko brat...odma prakam i stiga ala-sekund...a bashka mi e keif da vi bidam meze za vecherva...
...eve eve...za dvete rozi dve rozi... ...aj chichko-pichko daj im na damive poklonche... -------<-<@ ---------<---<--<@ ps...ednava pomalata e za pomladata posho ke raste i e so par listovi na nejze...a drugava podolgata e so tri para listovi i e za pozrelata-taa sho si ja vikam strina de...ama i dvete se bez trnja...poshto ja gi izvadiv da ne se bocnete sluchajno, ali zapamtete ova sto e napishano na posvetata za vas... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YiEpLI5exrU |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
eve go be rekov jas ke dojde za eden saat
![]() ![]() vidovita sum nananananaaa ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
hehehe, kaj me pogodi
![]() Изменето од moira - 14.Јануари.2008 во 04:43 |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...my pleasure ladies...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
fala za cvetichite
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Thanks, u are welcome
![]() |
|
![]() |
|
jandar- ZBIRAAAAAAA
jandar- ZBIRAAAAAAA jandar- ZBIRAAAAAAA taka, fala mnogu ![]() |
|
![]() |
|
ne mi se veruva deka vecerva napisav 170 poraki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...od koi 150 se slikichki, album da si otvorish... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehe ubavi se slikickite, si otvoriv jas album
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...spomenarche a...?... ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
leka nok na treta smena, dobro utro na prva smena |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
dobro utro
![]() |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |