|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика | страница <12345 28> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу гледат К15 и одма пример од нив, ,,на ти го, дајмиго. и можеби и ајде одма алаш - вериш,, Е, неможе тоа така. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO POGLEDOT DOPIRAS DO DUSATA,DO SRCETO .KOGA SAMO NA MOMENT BI ZASTANALE I BI POGLEDNALE VO OCITE NA DRUGIOT VO TAA TOTALNA TISINA BI MOZELE DA GO VIDIME SVETOT I IDNINATA SO TOJ COVEK I NEKAKO EDEN TAKOV POGLED IMA EROTSKA SLIKA OD KOJ ME LAZAT MORNICI
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ubavo kazano...kontessa... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledot ponekogash "zboruva" i znachi i poveke od zborovite
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden baknezh pesni roj
eden pogled bezbroj sni........................... |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POGLEDOT I TOA KOLKU E VAZEN.....................MA NAJVAZEN E........POGLEDOT ZNAE NEKOGAS DA TE ZANESE...................
MENE DA MI E BITEN...... |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најголемиот проблем е што кога ти де допаѓа некој, секој негов поглед го доживуваш онака како што тебе би ти одговарало да биде Многупати може тебе да ти делува дека те гледа под око, заљубено или незнам како уште, а тоа воопшто и да не е така. Затоа за да дознаеш дали воопшто тој нешто осеќа кон тебе, разговарај отворено со него Ништо не можеш да изгубиш, само можеш да го добиеш Ти посакувам мнгу среќа!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи им бибче на неверниците. |
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto da im kazam.............si znaat oni samo sto ne priznavaat??????
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 16:06 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си ми здрава и жива. Ама ајде да ги натераме да признаат. |
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе многу работи укажуваат на нешто. Освен погледот и положбата на телото исто зборува многу, ама јас не знам да ги читам тие работи
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci kako ne znaci ja gleas bledo i se prasuvas nosi li prsluk ili ne nosi i kolku vreme ke ti treba se toa da se soblece taka nesto bi bilo masko koa glea zensko
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi i te kako.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |