![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 84> |
Автор | |||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
етика, женскиии, слушатели? Многу нека не ви мрда опашката??!!!!!!!!! |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
ova prasanje e ili naredba???
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
како год окренеш исто му доѓе. Изменето од orlov - 14.Јануари.2008 во 16:34 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
NE VERUVAM DEKA IMA VEREN MAZ ILI VERNA ZENA??????????????
ZA OVIE GENERACII KOI DOAGAAT I KOISTO RASTAT BEZ TRUNKA MORAL???I ETICKO PONASANJE.................TESKO DEKA NEKOJ KE BIDE VEREN????????
SEX SE UPRAZNJAVA NA KILO...........NE SE BIRA DALI E STAR ILI MLAD,,,,,, ILI ZENET ILI BEKAR,,,,,, ILI IMA DEVOJKA ILI NEMA.........
ISTOTO VAZI I ZA SPROTIVNIOT POL.............(MOE MISLENJE)
|
|||
![]() |
|||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
||
Postoi li verna zena
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
pa normalno deka ima
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
custvata se mnogu posilni od logikata
ene vi odgovor na ova tema |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Зависи од способноста на жената да ја држи врака неговата верност.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Дали е неверство ако направиш флерт со друга жена а со цел да дојдеш до некои нови искуства кои можат позитивно да се одразат на понатамошната егзистенција на твојот брак? Не знам, ова ми се чини навистина дискутабилно...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
||
ne go smetam flertot za neverstvo |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ni jas...zasho taka mi odgovara na mene...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hehe i mene.... ![]() toa e samo nacin da vidish dali si ushte vo igra...normalno samo na flert i da ostane ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...nadaj se ti samo taka... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
si se znam jas sebe si, ne se ti sekiraj... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |