|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 84> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, сепак мора да има повод. Насловот не е важен. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno tocno, no ako nesto ti nedostiga vo vrskata treba da si kazes za da toa se popravi a ne odma da go baras toa na drugo mesto..
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па затоа цело време тврдам дека постои верен маж. Ова го наметнав условно за да се докаже оноа кое цело време го зборуваме. |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
licnost od sonistata hehe, ne e toa licnost od sonistata tuku ednostavno maz za koj mislis deka e ubav, toa ne znaci deka jas ne misalm deka decko mi e ubav ili deka ne go sakam ili deka ako dojde nekoj ubav maz deka ke go iznevram so nego.NE! zarem ti sekogash mislis na tvojata devojka?ne ti teknuva na nekoja kako angelina jolie ili slicno, na nekoja izmisena sto ne postoi???znam deka ti teknuva, toa ne znaci deka sakas da ja izneveris devojka ti ili mislis deka taa ne e ubava, toa nema vrska...[/QUOTE] 2,...АКО МИ СВЕТНЕ,АЈ НЕ ЕДНАШ..АМА ДВА ТРИ ПАТИ, ДЕКА НЕ МИ СЕ ДОПАЃА И НЕ Е УБАВА...ГОТОВО,НЕМА ТУКА СПАС..БАРЕМ ЈАС СУМ ТАКОВ!!!...КАКО ВО МИСЛИ..ТАКА НА ДЕЛО...,А ВИЕ,КАКО МИЛУВАТЕ..ЧЕДА БОЖЈИ.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...oooh dragi...sta je to u tvojim venama, sto te tera drugim zenama...
...greshka u genetskom sklopu, koja nikad ne spava... ...E U R E K A AAAAAAAAAAA...WOOOOOOOW... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2,...АКО МИ СВЕТНЕ,АЈ НЕ ЕДНАШ..АМА ДВА ТРИ ПАТИ, ДЕКА НЕ МИ СЕ ДОПАЃА И НЕ Е УБАВА...ГОТОВО,НЕМА ТУКА СПАС..БАРЕМ ЈАС СУМ ТАКОВ!!!...КАКО ВО МИСЛИ..ТАКА НА ДЕЛО...,А ВИЕ,КАКО МИЛУВАТЕ..ЧЕДА БОЖЈИ.... [/QUOTE] epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e??? |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Свиѓало ти се или не, ако е врската озаконета нема ти друго до да си свиркаш.
Изменето од orlov - 14.Јануари.2008 во 03:18 |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???[/QUOTE] ...mozochna funkcija...medicinski kazano... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili disfunkcija
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???[/QUOTE] 3,...ЈАС НЕ РЕКОВ НИКАДЕ ВО ТЕМАТА ДЕКА СУМ ВЕРЕН...И ЗАТОА,ДОДЕКА СУМ СО ЕДНА,НЕ МОЖАМ ДА БИДАМ СО ДРУГА!НЕ МОЖЕШ ДВЕТЕ ИСТО ДА ГИ САКАШ...ТАКА? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA se slozuvam
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3,...ЈАС НЕ РЕКОВ НИКАДЕ ВО ТЕМАТА ДЕКА СУМ ВЕРЕН...И ЗАТОА,ДОДЕКА СУМ СО ЕДНА,НЕ МОЖАМ ДА БИДАМ СО ДРУГА!НЕ МОЖЕШ ДВЕТЕ ИСТО ДА ГИ САКАШ...ТАКА? [/QUOTE] ...da taka e dvete ke gi sakash na razlichen nachin, ama ke gi sakash po sekako... |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верност?
А, што тоа воопто значи???????????????????? |
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vernosta e sostaven del od etikata, isto kako sto nevernosta e del od religijata...i nishto poveke od toa...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |