IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 84>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 02:58
Originally posted by IQ IQ напиша:

nekoj si e neveren cel zivot bez razlika kakva mu e zenata ili mazot...

А, сепак мора да има повод.
Насловот не е важен.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:00
tocno tocno, no ako nesto ti nedostiga vo vrskata treba da si kazes za da toa se popravi a ne odma da go baras toa na drugo mesto..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:04

tocno tocno, no ako nesto ti nedostiga vo vrskata treba da si kazes za da toa se popravi a ne odma da go baras toa na drugo mesto..

Па затоа цело време тврдам дека постои верен маж.
Ова го наметнав условно за да се докаже оноа кое цело време го зборуваме.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:05

licnost od sonistata hehe, ne e toa licnost od sonistata tuku ednostavno maz za koj mislis deka e ubav, toa ne znaci deka jas ne misalm deka decko mi e ubav ili deka ne go sakam ili deka ako dojde nekoj ubav maz deka ke go iznevram so nego.NE!
zarem ti sekogash mislis na tvojata devojka?ne ti teknuva na nekoja kako angelina jolie ili slicno, na nekoja izmisena sto ne postoi???znam deka ti teknuva, toa ne znaci deka sakas da ja izneveris devojka ti ili mislis deka taa ne e ubava, toa nema vrska...[/QUOTE]

2,...АКО МИ СВЕТНЕ,АЈ НЕ ЕДНАШ..АМА ДВА ТРИ ПАТИ, ДЕКА НЕ МИ СЕ ДОПАЃА И НЕ Е УБАВА...ГОТОВО,НЕМА ТУКА СПАС..БАРЕМ ЈАС СУМ ТАКОВ!!!...КАКО ВО МИСЛИ..ТАКА НА ДЕЛО...,А ВИЕ,КАКО МИЛУВАТЕ..ЧЕДА БОЖЈИ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:05
...oooh dragi...sta je to u tvojim venama, sto te tera drugim zenama...сршено%20срце

...greshka u genetskom sklopu, koja nikad ne spava...трепкање

...E U R E K A AAAAAAAAAAA...WOOOOOOOW...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:08
Originally posted by zagor zagor напиша:

licnost od sonistata hehe, ne e toa licnost od sonistata tuku ednostavno maz za koj mislis deka e ubav, toa ne znaci deka jas ne misalm deka decko mi e ubav ili deka ne go sakam ili deka ako dojde nekoj ubav maz deka ke go iznevram so nego.NE!
zarem ti sekogash mislis na tvojata devojka?ne ti teknuva na nekoja kako angelina jolie ili slicno, na nekoja izmisena sto ne postoi???znam deka ti teknuva, toa ne znaci deka sakas da ja izneveris devojka ti ili mislis deka taa ne e ubava, toa nema vrska...

2,...АКО МИ СВЕТНЕ,АЈ НЕ ЕДНАШ..АМА ДВА ТРИ ПАТИ, ДЕКА НЕ МИ СЕ ДОПАЃА И НЕ Е УБАВА...ГОТОВО,НЕМА ТУКА СПАС..БАРЕМ ЈАС СУМ ТАКОВ!!!...КАКО ВО МИСЛИ..ТАКА НА ДЕЛО...,А ВИЕ,КАКО МИЛУВАТЕ..ЧЕДА БОЖЈИ.... [/QUOTE]

epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:10
Свиѓало ти се или не, ако е врската озаконета нема ти друго до да си свиркаш.

Изменето од orlov - 14.Јануари.2008 во 03:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:15

zarem ti sekogash mislis na tvojata devojka?ne ti teknuva na nekoja kako angelina jolie ili slicno, na nekoja izmisena sto ne postoi???znam deka ti teknuva, toa ne znaci deka sakas da ja izneveris devojka ti ili mislis deka taa ne e ubava, toa nema vrska...

2,...АКО МИ СВЕТНЕ,АЈ НЕ ЕДНАШ..АМА ДВА ТРИ ПАТИ, ДЕКА НЕ МИ СЕ ДОПАЃА И НЕ Е УБАВА...ГОТОВО,НЕМА ТУКА СПАС..БАРЕМ ЈАС СУМ ТАКОВ!!!...КАКО ВО МИСЛИ..ТАКА НА ДЕЛО...,А ВИЕ,КАКО МИЛУВАТЕ..ЧЕДА БОЖЈИ....

epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???[/QUOTE]

...mozochna funkcija...medicinski kazano...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:16
ili disfunkcija
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:16

epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???[/QUOTE]

3,...ЈАС НЕ РЕКОВ НИКАДЕ ВО ТЕМАТА ДЕКА СУМ ВЕРЕН...И ЗАТОА,ДОДЕКА СУМ СО ЕДНА,НЕ МОЖАМ ДА БИДАМ СО ДРУГА!НЕ МОЖЕШ ДВЕТЕ ИСТО ДА ГИ САКАШ...ТАКА?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:18
TAKA se slozuvam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:23

epa togash shto se bunish, zenite mislele na drugi mazi i toa bilo neverstvo, znaci i ti mislis na drugi zeni, i sega toa shto e???

3,...ЈАС НЕ РЕКОВ НИКАДЕ ВО ТЕМАТА ДЕКА СУМ ВЕРЕН...И ЗАТОА,ДОДЕКА СУМ СО ЕДНА,НЕ МОЖАМ ДА БИДАМ СО ДРУГА!НЕ МОЖЕШ ДВЕТЕ ИСТО ДА ГИ САКАШ...ТАКА? [/QUOTE]

...da taka e dvete ke gi sakash na razlichen nachin, ama ke gi sakash po sekako...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:26
Верност?
А, што тоа воопто значи????????????????????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 03:28
...vernosta e sostaven del od etikata, isto kako sto nevernosta e del od religijata...i nishto poveke od toa...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,352 секунди.