![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 84> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...obavezno...toa da si znaesh, posho sve drugo e zborenje na pamet i sueta, a bashka i ljubomora i posesivnost-nedaj boze...malecka Moni... ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
zboruvame za fizicko neverstvo, a ne za takvo vo glava...ima mnooogu razlika megu tie 2
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
....ИСТИ К*Р,ДРУГО ПАКОВАЊЕ...!!!Е,СЕГА РАЗМИСЛИ ДАЛИ ИМА РАЗЛИКА! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
IMA!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
НЕМА!!!!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
znaci isto e ako jas pomislam na nekoj i se onedam so nekoj?nema razlika???? edno e da pomislish drugo e da napravish...za mene e razlicno pomisla i oneduvanje
|
|||
![]() |
|||
||
ИДЕЈАТА ЕДЕН ДЕН СЕ ПРЕТОПУВА ВО РЕАЛНОСТ!!!
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
eh zagorce ako go sonuvam jas zdoni dep da ne mi se pretvori vo realnost, za takva fantazija zboram, so nekoj dalecen sto nema da se ostvari, a ne na komsijata da mislam, e toa veke moze da se ostvari i takvite fantazii se troa poopasni se slozuvam
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Јас, ама на мојата вистинска .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
bravo orlov bravo taka treba
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
И, така е. Јавно кажувам и ви укажувам дека сите треба така да љубите, ВЕРНО. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
...ИДЕЈА,НЕ МИСЛА!!!..И СОНОТ Е ОПАСНА РАБОТА,МОЖЕ НЕКОЈ ОД УЛИЦА ДА ТИ СЕ "ПРИСТОРИ" КАКО ТОЈ,КАКО ГО ВИКАТЕ ДЕ...ЏОНИ ДЕП... ДА,И ДА ВЕ НАЛАЗИ ГАСЕНИЦА.... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...nepostoi mislovno izneveruvanje poshto nemoze da se stavi vo kategorija izneveruvanje, ne e materijalno... so samoto toa sto nikoj ziv nemoza da si gi kontrolira mislite do tolku...ostanuva samo da misli kako i za se drugo sto se misli, ali u celava situacija koa doaga do toa nema mislenje, treba da si suguren dal ke opnesh nesho ili ke te zamrazi curata ako si pochnal a ne dovrshuesh...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
NEMA!!!!!!!!!!!!!! A I NE E DOBRO DA IMA ZATOA STO AKO ZNAM DEKA MENE NEKOJ MI E VEREN,A JA NEGO NE..TOGAS TESKO MI E I ZAL BI MI BILO ZA NEGO
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |