|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 910111213 103> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман више со педериве и педерските права! И мене многу права ми се ускратени, и на сите луѓе им ставаат сопки во живот ако се разликуваат понешто од околината.
И Исус го наебал зашто пробал да им ги отвори очите на простаците околу него и ШТО СЕГА? Фреди Меркјури ми е топ фаца на сите времиња, а педер беше бог да го прости. Не ме тангираат хомосексуалците и не се замарам со тоа што бараат или пробуваат да ги убедат останатите во својата исправност. Кога станува збор за родителство деца можат и сакати и ненормални да имаат, и педери и лезбејки, знак прашање е?во каков дух ќе го воспитуваат детето.Чисто сумњам дека геј родителите ќе настојуваат или ќе бидат објективни по тоа прашање, зашо пак ќе си тераат по свое.Мојот ментален склоп е хетеросексуален и немам намера да се правдам зашто е тоа така. Како и да е, нека прават што сакаат, јас секако не можам да ги разберам зашто не фунционираме на слична фреквенција и тоа е тоа. Изменето од GlenKlouz - 14.Јануари.2008 во 00:13 |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peace
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не друго, геј/лез родителите не би ги приморувале
своите деца да бидат геј/лез. Нема хомосексуалец (кој сака да е родител) кој би го сторил тоа. Во тој поглед ќе ги остават децата
слободно да си ја определат својата сексуална ориентација. А за другите
аспекти од воспитувањето незнам, тие се индивидуални кај секој човек
без разлика дали е геј или срејт.
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би ги приморале, нормално, но децата учат од примерот на родителите....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kako togas na svetov postojat Homoseksualci??? Eve ti tatkoto i majkata na Rebel Diogen i dr , bile heteroseksualni ,zosto i nivnite deca ne NAUCILE od primerot na roditelite???????????????? Kakvi banalni raboti postirate, ne vredi ni da se odgovara na ovie prasanja... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decata se ugleduvaat ( voglavno) na tatkoto,....pa ako se ushte i dvajca,....i koga ke vidat shto na niv im pravizadovolstvo,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne glumi zrtva, koga se znae deka ti i takvite koi razmisluvaat kako tebe, se tivkite agresori vo seta ovaa situacija so homoseksualcite. Tebe nikoj ne te pravi Bolen, a ti pravis nekogo Bolen, sored "tvoi licni medicinski naodi" koi se kosat duri i so svetskata medicina... Koj e agresorot a koj zrtvata, neka procenat tie sto zdravo rasuduvaat, i bez predrasudi... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види сега, родителот може да биде и пијаница, па детето не мора,
Мајката може да е некоја плесачица на шипка, па ќерката да не го следи нејзиниот пример
Дете може да израсне здраво и со еден родител, но секогаш ќе недостасува моделот на другиот, на пример ако е отсутен татко-неговата фигура ја заменува на пример братот, некој вујко и слично.
Може да има двајца стрејт родители, кои и не се зависници-а да излезе наркоман.
Може да ги има и двата модела, и двата да се хетеро, а да излезе хомо.
Но за се има причина....како невропсихијатрите ќе имаат работа?
Но наша должност и обврска е да го понудиме ИДЕАЛНОТО...а секој човек може да потфрли и како родител па детето да скршне...
На пример кај хомосексуалците нели, обично мајката е доминантна итн....
Но пациентите не се регрутираат со сила.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во семејства каде родителите се хетеросексуалци, зависно од кој пол е детето, на тој родител се угледува. Ако е женско и ако се огледува на таткото, најверојатно ќе испадни лезбејка
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ја се чудам како вака стрејт се угледав на татко ми. Он ми рол модел. а јас сум жена |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро де се зезав ама сепак може да се предвиди сексуалната ориентација на децата кога ќе пораснат. Ако од мали машките си играат со кукли, најверојатно ќе бидат педери кога ќе пораснат, а женските кои играат фудбал со машките, најверојатно ќе бидат лезбејки.
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам право да мислам за кого што сакам. нема НИКОЈ, а најмалку хомосите да ми ја ПАТРОЛИРААТ мислата. Тоа у некоја комуњарска земја. Овде НЕ!
п.с. ми се допадна ова „тивкиот агресор“. прв пат креативна мисла од тебе. да не ја препиша од негде? само напраи мала утка... колку шо евреите биле агресори, а нацистите жртва, толку и хомосите се жртва, а ние агресори. |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости!
ниедно дете нема сексуална „ориентација“, бидејќи такво нешто не постои. сексуалната ориентација е вродена кај сите, кај 100% како хетеросексуална. а потоа постои ОДРОДУВАЊЕ и подоцнежно ДЕЗОРИЕНТИРАЊЕ. |
|
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa nacistite gi stavaa homoseksualcite vo logori zaedno so Evreite, jas ne znam po koja osnova ti se poistovetuvas so Evreite, mozebi si se zbunil i si mislel da napises Nacistite-kako obelezje koe go definira tvoeto razmisluvanje. Tuka nikoj ne te tera da gi prifatis homoseksualcite, i da gi sakas, tuku samo da gi ostavis na mir da si go ziveat zivotot kako sto tie resile da go ziveat. Vo ovaa diskusija ne e staven tvojot licen seksualen zivot pod znak ?, tuku zivotot na homoseksualcite. A koj ti dava za pravo da diskutiras za zivotot na drugite? Dali imas pravo da im se mesas, na drugite i da im kazuvas kako da go ziveat zivotot, i zgora na toa da gi narekuvas "bolni lugje" ? Изменето од Neonic - 14.Јануари.2008 во 01:00 |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |