IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 19:48
Ајде совет за мене кажете ми инстал. на новости у пхп за еден сајт ми треба така да значи внесување автоматски дали по маил или моб на индекс да ми идат ве молам хеплтрепкањеголема%20насмевка пишете код или по лп 
Кон врв
BSOD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Декември.2007
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BSOD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 01:55
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

Ајде совет за мене кажете ми инстал. на новости у пхп за еден сајт ми треба така да значи внесување автоматски дали по маил или моб на индекс да ми идат ве молам хеплтрепкањеголема%20насмевка пишете код или по лп

Види овде : IBM RSS

И овде: feed for all

Magpie RSS

Изменето од BSOD - 17.Декември.2007 во 01:56
Кон врв
hacko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Ultimate HackMan

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hacko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 17:34
Aj videte IP.(tema)
Crack za 'easy hide-IP'
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 13:36
Абе има еден проблем имам колекција од некој 30 оригинални ДВД наслови е сега ке ги копирам на HDD со DVD FAB или некоја таква програма правам копии без проблем но никано не можам од нив да направам Divx пробав со DVDx и со Super DVD Riper но нејке со DVDx ми дава греска за аудио кодекс и на 35% се гаси а Super DVD Riper поминува до карај ама е заникаде фиомот лета за 40 мин заврсува цел ко да си го ставил на мотање ако некој знае нека помага
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
hitmangv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hitmangv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 02:00
imam eden problem so particiite vo windows. imam dve particii i samo ednata od niv Local Disc C raboti a drugata particija Local Disc D ne saka da se otvori i pisuva access is denied. probav da ja formatiram particijata ama pisuva you don't have the privileges to do this command.
ova trae veke 1 mesec i stvarno ne znam sto da pravam dali treba da go formatiram kompjuterov ili...?
ve molam da mi pomognete barav na net ama ne najdov nikakov odgovor.
odnapred blagodaren.
Кон врв
BSOD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Декември.2007
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BSOD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 10:53
Originally posted by hitmangv hitmangv напиша:

imam eden problem so particiite vo windows. imam dve particii i samo ednata od niv Local Disc C raboti a drugata particija Local Disc D ne saka da se otvori i pisuva access is denied. probav da ja formatiram particijata ama pisuva you don't have the privileges to do this command.
ova trae veke 1 mesec i stvarno ne znam sto da pravam dali treba da go formatiram kompjuterov ili...?
ve molam da mi pomognete barav na net ama ne najdov nikakov odgovor.
odnapred blagodaren.

Да не си логиран како 'guest'? Пробај логирај се како администратор...ако не ја бива тогаш спушти некој Partition manager и избриши ја партицијата.

Jas koristam samo GParted LiveCD super e:

GParted LiveCD

Па после изрежи го iso фајлот на цд и 'boot up' од цдто. Za start од CD мора да ти е избрано во BIOSot. Ако ти е ова комплицирано тогаш имаш голем број на windows аппликации.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 00:10
Da ne ima nekoj crack za Windows 2003 Server
Slucajno!

Изменето од којсумјас - 28.Декември.2007 во 00:52
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 23:15
So komsijate preku ruter sme vrzani na net iama nemame mreza jas iako mi estaveno se na shere nemozam da vlezam kaj nego ni on kaj mene ednostavno ne nema a ima net i drugo se si raboti

care
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
veno Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:11
imam problem so gluvceto povremeno koci ili pak voopsto ne raboti go nosev na drug komp. raboti sto da pravam mislam deka vo komp e rabota dali nekoj znae nesto povece pozdrav na site.

Изменето од veno - 13.Јануари.2008 во 20:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:27
Првои очисти го комјутерот од вируси, адвариња, спајвариња и слични малициозни програмчиња.
 Ако уште имаш проблеми, пробај со друго глувче на твојот компјутер, ако работи не ти е исправно твоето купи си ново. Ако и тоа не работи портот за глувче не ти е ОК, Купи си глувче со УСБ порт.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:28
За Вено!
Провери дали ти е уклучено File and Printer Sharing.
Конфигурирај одново Home Networк.

Изменето од којсумјас - 13.Јануари.2008 во 23:31
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 18:58
И мене ми треба помош од вас:

Дали некој има Product Key за Microsoft Office  system 2007 ?

Ми  бара 25 знаци  за да можам да го активирам

Ако некој знае, нека пише

Фала однапред среќа
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 20:27
Eve ti gi 25-te  znaci голема%20насмевка

VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT

Ili pak ovie ako ti se policni голема%20насмевка

HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 20:48
Microsoft office professional Plus 2007

MTP6Q-D868F-448FG-B6MG7-3DBKT
ili
TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.