IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мерак
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мерак

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 08:06
пастирано од ГОРДОН
seks, koj ne probal ne znae

Мујо: Хасо, знаеш, ли бе дека сексот бил убава работа!?
Хасо: Не ,а ти од каде знаеш?
Мујо: ми кажа еден што гледал...

Мерак ми е да слушам вицеви. Ми ја исполнуваат душата како ништо друго... Па уште ако се за Мујо и Хасо...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:22
мерак ми е да гледам цртани, краткометражни, долгометражни, секакви, многу ми се интересни
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 20:52
da si apnuvam se so ke posakam i da si pijam kafece posle jadenje
da pustam muzika epteen glasna koga nema nikoj doma i da peam na cel glas ne sakate da me cuete togash veruvajte, a bogami i komsiite moi ne sakaat, ama mi e gajle    
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 20:55

merak mi e koga chitam zelbi iskreni kako ovie pogore:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 20:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:04
sto e smesno zarem ne bese iskrena:)
jas i bi te slusal kako pees pa i da e loso jebiga:) nema valjda da me povredis:)
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:13
se raduvam ne ti se smeam ete pak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:17
fala sonche :)i jas za tebe da imas povece momenti sama doma:) голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:18
i hope so fala fala
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:20

големо%20гушкањеголема%20насмевкасреќа

ako treba zvucki :) za pojako komsiite da te cujat kazi:)

голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:21
neeee jas sakam poveke mene da me slusaat otkolku mizukata i da kubat kosi od ubavini [:D/]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 21:25
pa da de:)
голема%20насмевкаљубовjas ce ti mixsam taman da te slusaat povece:) imam mikrofon dobar:)
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:06
МЕРАКОТ ЧЕСТОПАТИ УМЕЕ ДА БИДЕ КАКО ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА НА БИНГО ТИКЕТ - ЌЕ УПАЛИ ВО ПОГРЕШНО КОЛО.
ТАКА Е И СО МЕРАКОТ - ЌЕ СЕ ПРУЖАТ УСЛОВИ ДА ТИ СЕ ИСПОЛНИ - КОГА ЌЕ ИЗГУБИШ ЖЕЛБА ЗА НЕГО
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:49
мерак ми е да си седам со добро друштво,... мерак ми е кога ќе направам нешто со кое другите се гордеат со мене... мерак ми е да пишувам на форумов... мераклија девојче сум....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.