IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 84>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:10
eh abe eve jas sum si verna poznavam i drugi takvi
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:21
me 2!!
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:50
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

jas sum,......posledniot mohikanec,...Cry
da,.....тагатага
Bravo i od mene za tebe, brza i zoshto taa tazhna faca, bash e ubavo da ne si kako site, tuku od onie retkite...........бакнежголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:01
Постои, се вика Вуди Аленсмеење
btw мојот став е познат, не постои 100% верен маж, јас сум отприлика 80% верензбунетост

Изменето од Drlja - 13.Јануари.2008 во 18:02
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:06
а за останатите 20%? изневеруваш?
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:07
Постојат во бајките, не само мажи, туку и жени(!?)
...и си живееја среќно до крајот на животот
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:11
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

а за останатите 20%? изневеруваш?

Еве вака, останатите 20% ги посветувам на сите оние кои сеуште мислат дека под изневерување се важи само мување, петинг, секс итн.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:12
само ме интересира какво мислење ќе има девојка ти после овој коментар
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:24
смеење Очигледно не сме на иста фреквенција, поентата ми е дека луѓето се наивни и како што рече мајсторче62, живеат во бајка! Јас лично ако толку те интересира не сум ја изневерил девојка ми ако се смета за изневерување некое од погоре наведените, но, јас сметам за целосна верност човекот треба да биде верен не само со тело туку и со душа, аналогно на тоа никој не верен бидејќи сите ама баш сите имаме по некоја задна намера која ни се врти низ главанамигнување сепак сме само луѓе, а луѓето не се по природа моногамни суштестванека%20ти%20е%20срам намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:47
ја најдов фреквенцијата
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 18:59
само на слепиот погледот не му скршнува кон забранетѕото овошје
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 19:54
Нормално дека постои верен маж, барем јас познавам неколкумина за кои не верувам дека би изневериле некогаш

Изменето од Monuska - 13.Јануари.2008 во 19:54
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 20:00
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Нормално дека постои верен маж, барем јас познавам неколкумина за кои не верувам дека би изневериле некогаш

...imash dokaz za toa...?плазење
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 20:08
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

...imash dokaz za toa...?плазење

доказ треба за неверство...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.