|
Колку долго може да издржите без секс? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu vo valijat prodavat alternativi na sex ???????????????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mislev na toa, mislev ke si kupis pomagala i ke si se zadovolis, iako ne e toa toa ili vo kraen slucaj da se strpis dodeka partnerot ne se vrati ako e nekade daleku ili od koja bilo pricina ne e tuka ili ako e bolen
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
ne bi mi teknalo deka treba da se trkne vo valijant covek uci dodeka e ziv |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, ke si kupis kamera i ako partnerot ti e nekade na pat ke si imate syber sex
taka mi kazale Изменето од blue666 - 13.Јануари.2008 во 13:52 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidis kako ti teknuje no neveruvam deka e toa syber sex toa e neso sosema drugo |
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, sto e toa?
Изменето од blue666 - 13.Јануари.2008 во 14:06 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e sex kako sekoj drug so go imas so partberov
zamisli si so nego na telefon ili ti lezis na eden krevet toj sprotivno odalecen od tebe na 3 4 metra ili zamisli toj na eden prozor preku pat ti na drug prozor se gledate i vsusnost se sexate dalecina ne e presudna dvajca da vodat ljubov Изменето од anakin - 13.Јануари.2008 во 14:06 |
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gotovo veke zamisliv
more ostaj, tebe da ne te zamislam |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku bez sex pa nekolku dena iskreno mora ednaska nedelno sokot da se izvadi stanuva neprijaten pa i so hand job jebiga:)
mozno e i dual control:)
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КОГА БИ СЕ КЛАДЕЛ,СИГУРНО ЌЕ ИЗГУБАМ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas rekord vodam tuka na forumov a??????????????????..........................
i nikoj ne moze so mene???????a..............
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do kade stigna so rekordot?
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa ..................6meseci apstinencija?????????????c c c c c c c.......ti se veruva li????// bre ni mene iskreno ne mi se veruva
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se predavaj!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |