![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105106107 217> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
,...aham!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koj e ovoj Brate hunski?????? nemoga da razberam da ne e MITKO BOMBATA so sa krie zad banderata na sicki kilometar od tuk go kraja na sveta ![]() Изменето од anakin - 13.Јануари.2008 во 13:16 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
ahaM.... ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
brat,...shto ti e be?!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Що бе Мастер? Кво му е на Кузански?
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
AHAM
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Николай Кузански
|
||
![]() |
||
|
Значи, аhам е лоша критика?
![]() |
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Сакаш да кажеш дека Исус Христос не бил индивидуа туку е обичен мит? Историјата ти го кажува спротивното. |
||
![]() |
||
|
aham |
||
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
AhaM...
|
||
![]() |
||
|
Венко Марковски
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
ZASPANATA UBAVICA-ili TRNORUSHKA
Ednash odamna ,vo nekoe dalechno kralstvo,se rodi malata princeza Trnorushka.Gordite roditeli kralot i kralicata reshile da napravat golema svechanost na koja bile povikani site,a medju niv i dvanaesette dobri vili. Trinaesettata,luta shto ne e pokaneta reshila da frli magija(kletva) i ja prokolnala malata princeza koga ke napolni 18 godini da se nadene na vreteno( ![]() ![]() Iznenadeni od postapkata dvanaesette dobri vili ja ublazuvaat kletvata i velat-ne da umre,tuku da zaspie vo dlabok stogodishen son. Prestrasheniot tatko-kral reshi da go pronajde i poslednoto vreteno vo kralstvoto i site da gi zapali, mislejki deka taka ke ja izbegne kletvata i ke ja spasi svojata draga kerka....... Godinite si pominuvaat,Trnorushka raste i izrasnuva vo prekrasna devojka,koja e omilena vo kralstvoto.Eden den shetajki po zamokot poln so cvekinja i ubavi parkovi pronaodja sokriena vrata i vleguva vo soba kade edna starica raboti neshto na nekoj chuden predmet,koj princezata dosega ne go ima videno. Taa sprava,na zalost e ...pogadjame site-vreteno.Taa radoznalo go zema vretenoto od staricata ,se nadenuva na nego i padja vo stogodishniot izrechen od vilata son.Edinstven spas za nea e da se pojavi princ koj ke ja bakne i ke ja rasturi magijata no takov -NEMA. Se dodeka eden den..........,vo kralstvoto ne dojde eden mlad i preubav blagorodnik,koj btw...sluchajno zalutal bash tuka......... ![]() ![]() .....PONATAMU POGODUVAME SITE SHTO SLEDI I NA KRAJOT NEIZOSTAVNOTO....I SI ZIVEELE SREKNO DO KRAJOT NA SVOJOT ZIVOT.........AH! ![]() ZATOA...KOGA NEKOJ KE SE "OTKORNE"OD SPIENJE VELIME: AJDE,...STANI,K'O USPAVANA LEPOTICA SI!!! ![]() ![]() Изменето од mamma - 13.Јануари.2008 во 01:59 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105106107 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |