|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 89101112 103> |
Автор | |||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Навреди? Посочи ми пример кога сум навредил некого.
Во право си, секој има право на слободно изразување, но при тоа да биде културен и да не навредува никој. (Некаде емисии што одат во живо, се емитуваат со 5 минути доцнење за евентуална цензура) А за хајката, гив ми а брејк... По кого идат хомосексуалците на хајка? Изменето од doriangray - 13.Јануари.2008 во 03:18 |
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ако сериозно те интересираат одговорите на прашањава, прошетај по темава, давам и детална анализа на опасностите од хомосексуализмот по луѓето, семејството, општеството и економијата.
Ако не те интересираат, продолжи со натурање на твојот еден и единствен ВИСТИНСКИ пат, жими мајка... |
|||||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во геј секс има двајца МАШКИ а нема ниедна ЖЕНСКА (ако зборуваме за секс 1-на-1).
Ако не знаеше ете ќе ти објаснам. Постојат две улоги, тоа се актив и пасив (или на англиски top & bottom). Мислам дека ја сфаќаш поентата. А НИЕДНА УЛОГА од нив не е „женска“, двете се машки улоги. Изменето од Eleni - 14.Јануари.2008 во 02:29 |
|||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
brza,
не знаев дека си геј воајер. а за дотичниов „доктор“ бунтовник, кога одиш да купуваш штекери, за аудио, видео, и други стварчици, ти викаат „машко или женско“. И се знае кое е за што. е сеа иронијата е шо електричарот знае шо е што, ама хомосите не знаат... ако сакаш да ти препорачам добар електричар, може да ти помогне... |
|||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Aма штекерите и сличните електронски апарати немаат чувства, емоции и не се сексаат ниту прават деца, не се направени од крв и месо, така да аџија повторно не си ја научил лекцијата шо значи Fallacy of Weak Analogy.
|
|||||
|||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А аџија никаде не спомна која е таа опасност од хомосексуалците врз економијата.....
И, како да примижуваш или можеби забораваш (свесно, шо тешко дека би заборавил колку и да се трудиш, или несвесно - тогаш имаш изгледа Алцхајмерова болест) на моите аргументи со кои те побив во врска со имагинарната твоја „опасност“ врз семејството и општеството. Aко е така, ќе те потсетам: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=11334&KW=&PID=859566#859566 А тоа дека те носам на други теми е дека има соодветна тема за морал и етика, така да, за да не не бриши Елени ако збораме за морал и етика на оваа тема, затоа ти реков на таа тема тоа ќе го дискутираме. |
|||||
|||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
баш ме интересира како тоа хомосите прават деца.... |
|||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Пак ме имаш игнорирано или имаш забораено... ете пак ќе те потсетам: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4208&KW=&PID=820537#820537 Читај го вториот пасус. |
|||||
|||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
не сум те забораил. (а баш сакав)
тоа не е биолошко дете на двајца хомосексуалци во врска. тоа е со сурогат мајка. Значи свое дете не можат да имаат. А и некогаш ако МОЖАТ, тоа ќе биде само по вештачkи пат, косејќи ги сите природни сексуални законитости, семејни и морални вредности. Изменето од аџија - 13.Јануари.2008 во 23:41 |
|||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сепак, едниот од нив ќе му биде биолошки татко на детето (или едната од нив биолошка мајка). Така да, сепак можат да бидат родители.
А вештачкото оплодување се случува и во стрејт светот. Некогаш мораш да примениш вештачки методи ако сакаш да имаш дете. 21ви век сме и медицината го овозможува тоа. А целата медицина е против твојата природа, така да ако си против вештачкото оплодување, тогаш треба да бидиш и против секакви операции, земање на лекови и сл..... |
|||||
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
strejt svetot" moze i sam da si napravi,....a,ako "gospod" ne im go dal toa,...odat na veshtachko,...i toa e za niv da im se pomogne,.
,..a,ne pederite da si go "ispolnat" zivotot i so radosta ,...za koja mozat,...ama ,ne sakaat ,...da se potrudat,... |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Гинекологот што би го извршил вештачкото оплодување не мислам дека прашува од која причина тоа го прават или која е нивната сексуална ориентација. Од друга страна, објаснав како поинаку можат хомосексуалците да имаат деца, не е само вештачкото оплодување единствен начин. |
|||||
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да не си му во кожа на тоа дете...е тоа е веќе “зла судбина“ |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |