![]() |
|
Најгрд фудбалер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gatuso
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
za mene se mi e isto koj fudbaler kakov e i zatoa nema da kazam grd fudbaler
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
во знак на пријателството... ќе си поќутам ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() абе тие се добри фудбалери...ама грди ко роштиљ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Руни кога трча ушите му ствараат отпор и тешко му е
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
rune poruzan decak nism ni sanjao
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
абе изи... ај ај ќе ќутам... во знак на пријателство.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Роналдињо ако скрши заб никој нема да примети, ќе мислат дека тоа му е нормалната големина
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
EVIL-B ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Zebina od Juventus e najgrd coek so postoi,ne samo od fudbal tuku i opsto
![]() |
|
![]() |
|
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
За мене првото место убедливо го држи ОЛИВЕР КАН!
![]() ![]() ![]() |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Hahaha definitivno Runi i Tevez a gi ima i puno drugi samo so iminjata tesko stojam..mislam deka i Asamoah crnecot..
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Роналдињо, Руни, Оливер Кан...
|
|
![]() |
|
sarakiko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
carlos tevez izgleda ko strudla a ronaldijno ko zaba
![]() |
|
![]() |
|
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Povlecigo Zborot... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |