![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | ||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da ima greski sto ne mozat da se prostat,,,,,,,,,, |
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Definicija nema ama cuvstvata ti kazuvaat do kade mozes da odis...
|
||
![]() |
||
oktopod ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
|
Ne cekam ke se boram za licnosta sto ja sakam. |
||
osumkrak
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Bi se borela ama so oset, ne nametlivo i napadno. Mislam za nas zenskite ne e tolku ednostavno, a pogotova ako konk*rentot e zgodna riba, noze na manikenka, so lice na barbika. Maskite poveke razmisluvaat so dolnata glava taka da tesko za edna prosecna devojka da uspee da ja pobedi taa konk*rencija.(Nemav namera da ja navredam maskata populacija samo sakav da bidam realna) |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
...ja pogodi realnosta........
![]() |
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Za zal ja pogodiv.Poradi taa realnost nie zenite stradame.Denes konk*encijata brzo raste i se ima nekoj poubav, pozgoden,pomlad,"pondaren".Zatoa eve na zapodov poveketo luge trosat vreme i pari vezbajki ,trcajki,sporovi ili kako posledna opcija "pod noz". Za se ste krvi vie mazite. |
||
![]() |
||
|
"pondaren"="ponadaren"
|
||
![]() |
||
|
ne.....kriv e toj sto sam sebe ne e sreken so toa sto go ima......... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ne me napagajte za ona "za se se krivi mazite" jas samo se salev. Edno ke vi kazam iskreno vo makedonija ima zlatni devojki koja od koja poubavi, a ovde sekoja 3-ta a mozeibi 2-ra e debela.Nekogas pak mozes da vidis 50-godisna zena pozgodna od 20-godisna. Za razlika od doma ovde site se vo natprevar koj podobro fizicki izgleda bez razlika dali e maz ili zena.Retko koj ke te pogledne na ulica ako ne izgledas dobro.Za zal sega lugeto ne gi interesira dali si pameten. Poveketo ovde gledaat da se zabavuvaat ,a za zabav baraat "HOT" tip ili tipka.Ovde moze nema mnogu zgodni luge zosto poveketo se polnicki, ama tie sto se zgodni navistina se zgodni. Ovde i samata hrana ne e dobra i brzo se debelees.Doma se sekavam jadev kolku mi dusa saka bez da mu se sekiram dali ke se zdebelam a sega tuka za 1 mesec kaciv 10 kg jadejki isti kolicini.Ne ni cudo sto ovde imaat dosta problemi so obesity.
|
||
![]() |
||
|
vo anglija se polni.......
![]() |
||
![]() |
||
|
da gi ima dosta.Anglija e prav zemaj po imanje debeli luge.Vo svetot normalno USA.Kaj niv se e golemo-navistina golemo.
|
||
![]() |
||
|
Bravo sto vezbas jas pak nemam ni 5 min da vezbam.Ovde se e haos i se e vo brzo dviznje taka da retko nekoj ima vreme da vezba. |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
I vo Germanija se polni,sto e toa konfekciski br.60.pa kaj nas mislam ima do 50.Se e do hranata i nevnimavanjeto.I mene mi se jadi povekje od pola cokolado osobeno "dorina" no go ostavam nastrana.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Porano plivav i ova ima uddel vo mojot izgled.Sega vozam samo roleri,no vo slobodno vreme vozam velosiped.Seto ova doprinesuva za moeto zdravje a potoa i za moeto telo. Imam drugarka koja sega e bremena i koja za samo tri meseci pretera vednash so tezinata.No iako e bremena nejziniot doktor i prepisha dieta koja sega zasega i odi dobro.Ako se saka se se moze,so silna volja i pomosh na onie sto se okolu vas. ![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |